Roberto sniedz interviju Itālijas TV kanālam (27)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

2. aprīlī Itālijas vadošais TV kanāls Rai Uno iecerējis pārraidīt interviju ar Bonaparti.lv dalībnieku Roberto Meloni.

Intervija būs skatāma raidījuma “Festa Italiana” raidlaikā no plkst. 15.10 –17.15 pēc Latvijas laika.

"Festa Italiana" sižets par dziedātāju ir veidots kā stāsts par Roberto, kas aizceļoja no Sardīnijas uz Latviju mācīt itāļu valodu un, pateicoties līdzdalībai dažādos projektos (Talantu fabrika, duets Elizabet e Roberto, West Side Story, Dejo ar zvaigzni), ir ieguvis popularitāti un iespēju ar projektu Bonaparti.lv pārstāvēt Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursā Helsinkos. Rai Uno ir valsts TV kanāls, kas bija atbildīgs par Itālijas piedalīšanos Eirovīzijā kopš 1956.gada. Raidījumam "Festa Italiana" ir viens no augstākajiem skatītāju reitingiem.

Bonaparti.lv uzvarēja Latvijas nacionālo atlasi, Eirodziesma 2007, izpildot zviedru komponista Kjell Jennstig dziesmu "Questa Notte" itāļu valodā. Roberto Meloni ir vienīgais itālis Bonaparti.lv sastāvā. Savukārt Itālija pēdējo reizi Eirovīzijas dziesmu konkursā piedalījās 1997.gadā.

Bonaparti.lv ir seši Latvijā pazīstami, talantīgi mūziķi - Normunds Jakušonoks, Zigfrīds Muktupāvels, Andris Ābelīte, Andris Ērglis, Kaspars Tīmanis un Roberto Meloni. Komanda uzstāsies Eirovīzijas dziesmu konkursa pusfinālā š.g. 10.maijā ar 28. (pēdējo) kārtas numuru. Fināls notiks 12.maijā. Dziesmas "Questa Notte" CD singls, kurā iekļauta dziesmas jaunā versija, būs pieejams Latvijā no 12.aprīļa.

Komentāri (27)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu