Ivars tiek izslēgts no šova "OKartes Skatuve"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc vairākkārtējiem pārkāpumiem, pēc vairākkārtējas Ivara atvainošanās un pēc atkārtotiem pārkāpumiem, otrdienas vakarā "OKartes Skatuvē" beidzot notika virtuāla tiesas prāva, kurā piedalījās gan dalībnieki, gan šova administrācija un Haris, gan skatītāji. Lēmumu, ka Ivaram šovs jāatstāj, pieņēma trīs iesaistītie – administrācija, skatītāji un dalībnieki. Šoreiz zvērinātie 3:0 lēma par sliktu Ivaram, vēsta šova mājas lapa.

Skatītāji, gan sūtot ziņas SMS čatā, gan rakstot Tviterī, lēma, ka Ivaram šovs ir jāatstāj. Dalībnieki pēc šīs dienas notikumu iztirzāšanas un pēc "OKartes Skatuve. Attiecību Anatomijas" pa vienam pārrunu telpā izteica savu viedokli un atbildēja uz jautājumu: "Vai Ivaram jāpaliek šovā?"

Septiņi dalībnieki teica nē, bet seši dalībnieki - jā. Pret Ivara palikšanu šovā balsoja Mārtiņš Ruskis, Madry, Sabīne Berezina, Anete Volmane, Mārtiņš Jātnieks, Marta un Kikī. Par Ivara palikšanu šovā balsoja Pujāts, Košā, Rikardions, Didzis Bordo, Valters un Nauris.

Ingu uz pārrunām Haris neaicināja, jo arī viņa šodien sēdēja apsūdzēto krēslā, arī Inga pārkāpa šova noteikumus, lietoja šovā nelegāli ienesto mobilo telefonu un SIM karti un par to meloja gan Harim, gan šova administrācijai. Tiesnesis Haris prāvas beigās Ingai apsūdzību noņēma, jo viņa atzinās savā nodarījumā.

Spriedums: Ivars no šova ir izslēgts bez tiesībām apmeklēt "OKartes Skatuves" dzīvokli un bez tiesībām piedalīties sestdienas koncertos līdz pat šova finālam. Šova finālā Ivaram ir jāpiedalās. Ivaram nav liegts sazināties ar Ingu ar interneta starpniecību, sūtīt Ingai dziesmas vai gatavot dziesmu aranžijas ārpus šova telpām un strādāt ar pavadošo sastāvu ārpus šova telpām, lai palīdzētu Ingai. Lai atbalstītu Ingu un palīdzētu viņai sagatavoties priekšnesumam, šonedēļ Ingu īpaši atbalstīs Haris.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu