Pirmajā treniņā piedalās arī Skudra (17)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Pirmo treniņu uz ledus, gatavojoties 2007. gada pasaules čempionātam, kas no 27. aprīļa līdz 13. maijam notiks Maskavā, svētdien aizvadīja Latvijas hokeja izlase. Pirmajā treniņā piedalījās Skudra, kurš dažādu iemeslu dēļ izlasē nav spēlējis kopš 1997. gada.

Skudra kopā ar vēl diviem vārtsargiem Sergeju Naumovu un Mārtiņu Raitumu svētdienas rītā aizvadīja speciālu treniņu vārtsargu trenera Vitālija Samoilova vadībā.

Latvijas izlases galvenā trenera Oļega Znaroka un viņa asistenta Harija Vītoliņa vadībā pirmajā treniņā svētdienas pievakarē strādāja aizsargi Guntis Galviņš, Aleksandrs Jerofejevs, Georgijs Pujacs, Rodrigo Laviņš, Oskars Cibuļskis, Jānis Andersons, Māris Jass, Agris Saviels, Arvīds Reķis, Viktors Ignatjevs un Krišjānis Rēdlihs, kā arī uzbrucēji Grigorijs Panteļejevs, Aleksandrs Macijevskis, Artis Ābols, Armands Bērziņš, Lauris Dārziņš, Miķelis Rēdlihs, Sergejs Pečura, Andris Džeriņš, Māris Džeriņš, Mārtiņš Cipulis, Herberts Vasiļjevs, Ģirts Ankipāns, Aleksejs Širokovs, Aleksandrs Semjonovs un Viktors Bļinovs.

Paredzēts, ka tuvākajās dienās komandai pievienosies aizsargi Oļegs Sorokins un Atvars Tribuncovs, kā arī uzbrucēji Leonīds Tambijevs un Vladimirs Mamonovs.

Latvijas izlase, gatavojoties pasaules čempionātam, aizvadīs sešas pārbaudes spēles. 7. un 9. aprīlī Latvija "Arēnā Rīga" uzņems Vāciju, 13.aprīlī izbraukumā Espo tiksies ar Somiju, 19.aprīlī viesos Skaļicā mērosies spēkiem ar Slovākiju, bet 21.aprīlī Vīnē spēkosies ar Austriju. Pēdējo pārbaudes spēli Latvijas izlase aizvadīs 24.aprīlī Rīgā ar Dāniju. "Šo spēli mēs jau aizvadīsim optimālajā sastāvā, kas 26.aprīlī dosies uz Maskavu," norādīja Znaroks.

Kā zināms, Latvijas hokejisti pasaules čempionātā Maskavā spēlēs A grupā kopā ar Zviedrijas, Šveices un Itālijas izlasi. Trīs pirmo vietu ieguvēji pēc apļa turnīra rezultātiem turpinās cīņu par medaļām otrajā posmā.

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu