Nešs pagarina līgumu ar Fīniksas "Suns" vienību

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Divkārtējais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vērtīgākais spēlētājs Stīvs Nešs piekritis par 22 miljoniem ASV dolāru (10,9 miljoniem latu) pagarināt līgumu uz divām sezonām ar viņa pašreizējo komandu Fīniksas "Suns", pirmdien paziņoja basketbolista aģents Bils Dafijs.

35 gadus vecais kanādiešu saspēles vadītājs nākamajā sezonā saņems 13 miljonus ASV dolāru (6,45 miljonus latu), bet 2010./2011.gada sezonā "Suns" viņa kontu sola papildināt vēl par deviņiem miljoniem dolāru (4,46 miljoniem latu).

Nešs, kuru "Suns" vienība izvēlējās 1996.gada NBA jauno spēlētāju draftā, Fīniksā atgriezās 2004.gadā, atstājot Dalasas klubu "Mavericks" un noslēdzot ar "Suns" 65 miljonu dolāru (32 miljonu latu) vērtu līgumu uz pieciem gadiem.

Nešs aizvadītajā NBA sezonā vidēji katrā spēlē guva 15,7 punktus un izdarīja 9,7 rezultatīvas piespēles, bet viņa karjeras vidējie rādītāji ir 14,4 punkti un astoņas rezultatīvas piespēles.

Aizvadītajā sezonā Fīniksas komanda NBA Rietumu konferences kopvērtējumā ieņēma devīto vietu ar 82 spēlēs izcīnītam 46 uzvarām un pirmo reizi kopš Neša atgriešanās neiekļuva izslēgšanas spēļu turnīrā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu