"Sony Jazz Stage 2008" uzvar mūziķi no Latvijas un Lietuvas (10)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Starptautiskajā džeza mākslinieku konkursā "Sony Jazz Stage" galvenās balvas izcīnījuši mūziķi no Latvijas un Lietuvas, informēja konkursa organizatori.

Nominācijā "Jazz Drums" uzvarēja Andris Buiķis no Latvijas, kurš savā īpašumā ieguva "Yamaha" bungu komplektu, bet nominācijā "Jazz Vocal" Grand Prix ieguva dziedātāja no Lietuvas - Raimonda Vaičiūte.

Otro vietu vokālistu klasē ieguva Maija Gaile no Latvijas, bet trešās vietas godu izpelnījās Rebeka Kontus no Igaunijas. Savukārt bundzinieku klasē otro vietu ieguva Marijus Aleksa no Lietuvas, bet trešo – Rihards Fedotovs no Latvijas.

Konkursa laureāti saņēma naudas balvas un uzaicinājumu piedalīties tādos festivālos kā "Kaunas Jazz", "Pori Jazz", "JazzKaar", "Rīgas Ritmi", "Nomme Jazz" un konkursos "Jazz Voices" un "Lady Summertime", kā arī uzstāties "Nardis Jazz Club" Turcijā.

Šogad par uzvaru konkursā "Sony Jazz Stage 2008" cīnījās jaunie džeza mākslinieki no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Somijas divās konkursa kategorijās - "Jazz Vocal" un "Jazz Drums".

Konkurss "Sony Jazz Stage" šogad norisinājās piekto reizi.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu