Top10: vispārmaksātākie Holivudas aktieri

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Ietekmīgais amerikāņu izdevums "Forbes" pagājušonedēļ publicējis Holivudas zvaigžņu topu, kurām tiek pārmaksāti honorāri. Šogad topa līdera pozīciju ieņem aktrise Drū Berimora (Drew Barrymore).

"Līderu" vidū arī Holivudas saientologs Toms Krūzs (Tom Cruise), Austrāliešu izcelsmes aktrise Nikola Kidmena (Nicole Kidman) un ASV Kinoakadēmijas "Oskara" balvas ieguvēja Rīsa Viterspūna (Reese Witherspoon).

Pēc "Forbes" ekspertu aplēsēm, 36 gadus vecā Drū kinoindustrijai "atgriež" tikai 40 centus, par katru uz viņas iztērēto dolāru vai, citiem vārdiem sakot, viņa attaisno savu zvaigžņu statusu tikai par 40%. Žurnāls vēl pievērsa uzmanību tam, ka pēdējos piecos gados filmas, kuras piedalījās Drū, nebija īpaši veiksmīgas.

Sastādot sarakstu, "Forbes" salīdzina aktiera algu ar ienākumiem, ko filma nopelnījusi kinoteātros, pārdodot to DVD un izrādot televīzijā.

Otro vietu ieņem komiķis Edijs Mērfijs (Eddie Murphy), kuru šogad ASV Kinoakadēmijas balvu pasniegšanas ceremonijas organizatori izvēlējušies par 84. Oskara balvas pasniegšanas ceremonijas vadītāju. Trešajā vietā aktieris Vils Ferels (Will Ferrell), kurš bija šā topa līderis 2009. un 2010. gadā. Atšķirībā no Drū šo abu kungu honorāri apmaksājas par 2,7 un 3,5 dolāriem par katru uz viņiem ieguldīto dolāru.

Pirmajā desmitniekā no Holivudas slavenībām, kuru honorāri neatbilst kinostudijas peļņai, ir arī Denzels Vašingtons (Denzel Washington) un Nikolass Keidžs (Nicolas Cage).

Top10 vispārmaksātākie Holivudas aktieri

1. Drū Berimora (Drew Barrymore) – 0,4$ no dolāra
2. Edijs Mērfijs (Eddie Murphy) – 2,70$ no dolāra
3. Vils Ferels (Will Ferrell) – 3,50$ no dolāra
4. Rīza Viterspūna (Reese Witherspoon) – 3,55$ no dolāra
5. Denzels Vašingtons (Denzel Washington) – 4,25$ no dolāra
6. Nikolass Keidžs (Nicolas Cage) – 4,40$ no dolāra
7. Ādams Sandlers (Adam Sandler) – 5,20$ no dolāra
8.Vinss Vons (Vince Vaughn) – 5,20$ no dolāra
9.Toms Krūzs (Tom Cruise) – 6,35$ no dolāra
10.Nikola Kidmena (Nicole Kidman) – 6,70$ no dolāra

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu