13.martā Rīgā koncertēs dziedātājs Filips Kirkorovs (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

13.martā "Arēnā Rīga" uzstāsies ekstravagantais dziedātājs Filips Kirkorovs, prezentējot savu jaunāko programmu "Jubiļeinij koncert" jeb "Jubilejas koncerts".

Filips Kirkorovs ir viens no populārākajiem Krievijas estrādes māksliniekiem, pazīstams gan ar savu košo ģērbšanās stilu, gan lipīgajām melodijām un krāšņajiem videoklipiem, gan, protams, cita starpā arī kā dīvas Allas Pugačovas bijušais vīrs, vairāku jauno Krievijas dziedātāju aizbildnis, miljonārs, mūzikla „Čikāga“ producents Krievijā, aktieris un pat Ginesa rekordists...

Viņš saņēmis neskaitāmas balvas un prēmijas nominācijās „Labākais dziedātājs“, „Labākais videoklips“, „Gada labākā dziesma“ dažādu Krievijas radiostaciju un televīzijas kanālu aptaujās, un kopš 2001.gada greznojas arī ar Krievijas Nopelniem bagātā mākslinieka titulu, ko saņēmis no paša prezidenta Putina rokām. Pēc Maikla Džeksona personīga uzaicinājuma viņš pārstāvējis Krieviju labdarības pasākumā „Michael Jackson and Friends. What more can I give” kopā ar tādām zvaigznēm kā Andrea Bočelli, Lučāno Pavaroti un Vanesa Meja, un, protams, pašu popmūzikas karali. 2007.gada jūnijā Krievijas telekanāla „Muz-TV” ikgadējā balvu pasniegšanas ceremonijā viņš kļuva par laureātu nominācijā „Par ieguldījumu popmūzikas attīstībā”, un šo sarakstu vēl varētu turpināt un turpināt.

Nav noslēpums, ka bulgāru izcelsmes dziedātājs nereti tiek dēvēts arī par vienu no skandalozākajām personībām Krievijas šovbiznesā. Karstās dienvidu asinis likušas sevi manīt kopš viņa karjeras sākuma, kad jau 1991.gadā, piedaloties kādā festivālā, dziedātājs dusmās izmetis pa logu televizoru, bet pēdējā laika skaļākais skandāls pirms četriem gadiem bija saistīts ar slaveno preses konferenci Rostovā, kurā viņš rupji izturējās pret vietējo žurnālisti. Pēc tā Kirkorovs pasaulei paziņoja par aiziešanu no šovbiznesa, apgalvodams, ka nemitīgā atrašanās uzmanības centrā un skandāli ar preses pārstāvjiem viņu ne pa jokam nogurdinājuši. Tomēr spoža atgriešanās uz skatuves notika jau pavisam drīz, un 2005.gadā dziedātājs bija manāms gan Eirovīzijas festivāla aizkulisēs, gan vairākos solokoncertos. Šobrīd Filips Kirkorovs ir daudz nosvērtāks un savā mājas lapā nožēlo, ka kādreiz bijis tik ass pret citiem, paskaidrojot, ka konflikti visbiežāk izcēlušies tikai tādēļ, ka no apkārt esošajiem cilvēkiem nav saņemta pietiekama atdeve darbam un viņi nav pildījuši savus pienākumus.

Iepriekšējo reizi Filips Kirkorovs viesojās Rīgā 2005.gada 21.februārī un koncertēja skatītāju pārpildītā Ķīpsalas hallē, kur toreiz ieradās savā ekskluzīvajā Hummer limuzīnā kopā ar dziedātāju Anastasiju Stocku, tēvu Bedrosu Kirkorovu un dejotāju grupu. Šoreiz koncerts notiks daudz ietilpīgākajā Arēnā Rīga, prognozējot, ka ne mazums Latvijas iedzīvotāju vēlēsies noskatīties ekstravagantā dziedātāja krāšņo performanci. Biļetes uz koncertu nopērkamas „Biļešu servisa” kasēs un internetā www.bilesuserviss.lv.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu