Leonardu savā aiziešanā vaino kluba īpašnieku Berluskoni

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Bijušais Itālijas futbola kluba "AC Milan" galvenais treneris Leonardu sestdien paziņoja, ka viņš pametis amatu, jo nav varējis sastrādāties ar komandas īpašnieku Silvio Berluskoni.

Leonardu par vienības atstāšanu paziņoja maija vidū. Viņš "AC Milan" vadīja vienu sezonu, kad brazīlietis amatā nomainīja Karlo Ančeloti.

"Lai visiem kļūtu skaidrs, es pats izlēmu aiziet. Es lauzu līgumu, lai mēs varētu šķirties labākajā veidā," pastāstīja Leonardu.

"Galvenā trenera amatu atstāju tāpēc, ka nevarēju sastrādāties ar Berluskoni, jo mēs esam pārāk atšķirīgi cilvēki," atklāja Leonardu.

Tāpat brazīliešu treneris "AC Milan" īpašnieku salīdzināja ar Narcisu.

"Narcisam patīk redzēt tikai savu spoguļa attēlu," pārmetumu izteica Leonardu.

Atbildot uz jautājumu par nākotnes plāniem, Leonardu atbildēja, ka vēlas trenēt Anglijas izlasi.

"Tur ir vajadzīgs tāds galvenais treneris, kurš saprot un pilnībā kontrolē šo sporta projektu," atklāja bijušais "AC Milan" treneris.

Jau vēstīts, ka "AC Milan" galvenā trenera amatā jūnija beigās tika apstiprināts Masimiljāno Allegri, kurš noslēdza līgumu uz diviem gadiem.

Pašlaik Itālijas čempionāta kopvērtējumā "AC Milan" komanda ar trīs punktiem divās spēlēs ieņem septīto vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu