H.Lavkrafta noveles ekranizācija jau nākamgad (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Wikipedia

Meksikāņu režisors Giljermo del Toro (Guillermo del Toro) starptautiskajā Toronto kinofestivālā atklājis, ka jau nākamgad ķersies pie Hovarda Lavkrafta (Howard Phillips "H. P." Lovecraft) kulta noveles "At the Mountains of Madness" ekranizācijas.

Noveles sižets risinās ap Masačūsetsas universitātes antarktisko ekspedīciju, kas atklāj noslēpumainus akmeņu krāvumus. Drupās zinātnieki atrod bareljefus, kuros iemūžināta kādas senas rases vēsture. Tālāk pētnieki noskaidro, ka šo rasi iznīcināja šausmīgas būtnes šogoti, ko tie paši bija radījuši melnā darba veikšanai.

Pēc del Toro vārdiem, pārrunas ar kinostudijas "Universal Pictures" pārstāvjiem ir veiksmīgi noslēgušās un šobrīd noris intensīvs darbs pie projekta. Režisors arī atzinis, ka jau izdomājis, kā izskatīsies šogoti.

Hovards Lavkrafts
Hovards Lavkrafts Foto: Wikipedia

Iepriekš ekranizācijas producents Džeimss Kamerons apsolījis, ka filma būs tikpat vērienīga kā "Aliens" ("Svešie"). Jaunajā intervijā del Toro apstiprināja, ka filma būs 3D formātā.

Kā ziņots iepriekš, jūnija sākumā del Toro paziņoja, ka neuzņems ilgi gaidīto triloģijas "Lord of the Rings" ("Gredzenu pavēlnieks") priekšstāstu "The Hobbit" ("Hobits"), jo filmas veidošana kārtējo reizi tika pārcelta uz vēlāku laiku. Visticamāk, režisora krēslu ieņems filmas producents Pīters Džeksons.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu