Itāļu vīrieši sveiks Latvijas sievietes (58)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Itāļu vīrieši visā pasaulē tiek uzskatīti par visgalantākajiem un viskarstasinīgākajiem kavalieriem, tieši tādēļ šogad, 8. martā, Starptautiskajā sieviešu dienā, turpinot pagājušajā gadā sākto tradīciju, visas Latvijas sievietes sveikt ieradīsies vesela populāru itāļu vīriešu plejāde – Al Bano, Pupo, Matia Bazar, Drupi. Tas viss koncertā "Itāļu zvaigznes sievietēm".

Al Bano, Drupi, Matia Bazar, Pupo – tie ir itāļu popmūzikas izpildītāji, kuri slavas saulītē gozējas jau ceturto gadu desmitu. Itālijā notiekošais Sanremo mūzikas festivāls (to varētu saukt arī par vietējā mēroga eirovīziju) nebūtu pat iedomājams bez šīm zvaigznēm, vien vislielākie šā festivāla cienītāji varētu pateikt, cik desmitus reižu šie mākslinieki festivālā piedalījušies gan kā dalībnieki, gan kā goda viesi, gan kā godalgoto vietu ieguvēji. Pagājušajā gadā Sanremo 57. festivālā Al Bano SMS balsojumā ieguva pirmo vietu, žūrija gan pēc ilgām pārdomām viņu ierindoja otrajā vietā.

Arī nu jau mums tik zināmā Eirovīzijas dziesmu festivāla vēsture bez šiem mūziķiem būtu nepilnīga. Katra no šīm itāļu muzikālajām apvienībām vismaz reizi kāpusi uz Eirovīzijas dziesmu festivāla skatuves, diemžēl pirmo vietu šajā konkursā nav ieguvis neviens no viņiem.

Koncerta rīkotāji uzskata, ka nav nozīmes vai Starptautiskā sieviešu diena Latvijā tiek uzskatīta par svētku dienu vai par brīvdienu, galvenais, lai šajā dienā sievietēm būtu iespēja justies kā sievietēm, lai vismaz šajā dienā sievietes var aizmirst visas rūpes un izbaudīt savus svētkus, tādēļ koncerta laikā tiek solīti mazi, bet sirsnīgi pārsteigumi. Kādēļ gan, sniedzot sievietēm ikgadējo tulpju pušķi, nepasniegt arī biļeti uz koncertu, kurš veltīts tieši viņām?

Ieejas biļetes uz koncertu var iegādāties visos Biļešu Servisa tirdzniecības punktos (Biļešu Servisa kasēs, Reklamarket kasēs, degvielas uzpildes stacijās „Statoil”, „Hansabankas” filiālēs u.c.), kā arī Biļešu Servisa mājas lapā. Biļešu cenas šobrīd – 15,00 – 50,00 Ls.

Komentāri (58)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu