Martinez Gonzalez jaunā albuma "Dakstiņš" prezentācija (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

8. martā plkst. 21 kultūras mezglā "Dirty Deal Cafe" Krievijas mūzikas izdevniecība "Lagunamuch Community" sadarbībā ar "Dirty Deal Audio" prezentē Martinez Gonzalez jauno albumu "Dakstiņš".

Martinez Gonzalez mūziku varētu raksturot kā elektronisko blūzu. Viņa pirmā muzikālā pieredze bija instrumentālās grupās un projektos. Gonzalez sāka savu muzikālo karjeru 1996. gadā grupā "Lolitas Brīnumputns" un turpināja kā taustiņinstrumentālists dažādās Latvijas grupās (Spinners, T-plox, Sirke, Kuba).

Audio:

Sadarbojoties ar Dj Gosh, Martinez Gonzalez sāka rakstīt un producēt savu mūziku. Gonzalez dziesmas un remiksi tikuši iekļauti vairākās mūzikas izlasēs - "HE PROBABLY HOPED TO GET REMIXED" (2001), "LEGAL FICTION 01" (2002), "STARTERIS II" (2002), "electronica2@*.lv" (2004) u.c.

2006. gadā tiešsaistes mūzikas izdevniecība "Dirty Deal Audio" izdeva viņa mini albumu "Nice that we have met". Martinez Gonzalez pašlaik aktīvi koncertē dažādos klubos Latvijā un ārzemēs, kā arī sacer mūziku dažādām filmām. Viņš bezrūpīgi un meistarīgi nojauc barjeras starp dažādiem stiliem, tādējādi radot piesātinātas kompozīcijas ar oriģināliem, brīžiem negaidītiem pavērsieniem.

Prezentācijas pasākumā piedalās:

Martinez Gonzalez *Live Riverz End *Live [RU] Elmy *Live

Albuma "Dakstiņš" prezentācijā kā viesmākslinieks uzstāsies ierakstu kompānijas "Lagunamuch Community" pārstāvis Riverz End, kurš šobrīd ir viens no Krievijas daudzsološākajiem elektroniskās mūzikas māksliniekiem, kā arī pašmāju "Hitech Funk" mūziķis Elmy.

"Lagunamuch Comunity" tika dibināta 2004. gada vasarā Maskavā. Ierakstu kompānija izdod albumus dažādos mūzikas stilos no ambient līdz pat eksperimentālajai elektronikai.

Ieejas biļetes cena – 4,00 Ls.

Ar skrejlapu (lejupielādējiet www.dirtydeal.lv ) - 2,00 Ls. Biļetes varēs iegādāties pirms pasākuma norises vietā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu