Vīrieši: sieviešu dienai ir jābūt katru dienu! (67)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lai uzzinātu, ko par 8. martu domā mūsu vīriešu kārtas pārstāvji, TVnet aptaujāja vairākus sabiedrībā pazīstamus vīriešus. Izrādās, visi kā viens uzskata: šiem svētkiem ir jāpastāv!

Agris Daņiļēvičs, horeogrāfs, deju grupas «Dzirnas» vadītājs:

- Pavasaris ir laiks, kad cilvēkiem ir jāuzlādē pozitīvas emocijas, vairāk jāsmaida, tāpēc uzskatu, ka 8.marts kā svētki ir vietā! Lai gan kaut kā īpaši negatavojos šai dienai, noteikti centīšos ar ziediem sveikt gan kolēģes, gan savu mīļoto sievu. Protams, būs arī glāze dzirkstoša šampanieša! Ja runājam par to, vai šī diena vajadzīga sievietēm kā brīvdiena, domāju, ka tomēr nē, jo ko gan viņa viena iesāks, ja vīrieši strādā? Tas pēc kaprīzes izklausās. Drīzāk, vajadzētu padomāt par to, lai gaidāmajiem Dziesmu un deju svētkiem mums iedotu kādu brīvu dienu.

Māris Grigalis, LNT seja:

- Lai gan šajā dienā strādāšu, kā arī nākamajā dienā man jāvada šovs, es tomēr centīšos atrast kādu mirklīti draudzenei, lai apsveiktu viņu šajos svētkos. Astotais marts kalendārā ir jāatzīmē kā svinamā diena, kaut gan domāju, ka šādām dienām, kad suminām mūsu sievietes, ir jābūt biežāk. Vismaz man ik diena, ko pavadu kopā ar draudzeni, ir kā 8. marts.

Aivars Freimanis (Frīdis), motokluba «Vēja brāļu ordenis» prezidents, «Aivara Freimaņa karaokes klubiņa» vadītājs:

- Protams, es sveikšu šajā dienā sievietes. Īpaši iepriecināšu arī savējo sievieti. Svētki ir vajadzīgi, tā jau mums par daudz sēru dienu. Kā iepriecināt sievieti? Domāju, ja esi kopā ar sievieti jau kādu labu laiku, tev tas ir jāzina pašam. Katra sieviete ir individualitāte, tāpēc viena konkrēta lieta vienādas emocijas visām neradīs.

Jānis Zaržeckis, plastikas ķirurgs.

- Man 8. marts ir dubulti svētki, jo šajā dienā pirms vairākiem gadiem mana sieva mums dāvāja brīnišķīgu dāvanu – dēlu Frici. Šajā dienā sveicu gan dēlu dzimšanas dienā, gan savu sievu kā visbrīnišķīgāko sievieti. Aicinu arī pārējos cilvēkus atzīmēt šo dienu, jo dzīvē ir jāsvin katra diena, kas tev nes jaunus piedzīvojumus un iespaidus!

Jānis Vaišļa, pasaules apceļotājs:

- Astoto martu atceros jau kopš bērnības, kad bērnudārzā sveicu savu māmiņu. Skolā bija citādāk – tā kā meitenes zēnus nesveica 23. februārī, jo nebijām dienējuši, mēs apvainojāmies un nesveicām meitenes arī astotajā martā, aizbildinoties, ka viņas taču nav māmiņas! Tobrīd tas šķita svarīgi, kaut tagad smiekli par to nāk. Uzskatu, ka 8.marts ir jāsvin – jādāvina sievietēm ziedi, kopā jāatkorķē šampanietis. Bet vīriešiem vajag atcerēties, ka nav obligāti jāpiedzeras, kas nereti gadās. Lai visām sievietēm šī ir viena no jaukākajām dienām gadā!

Komentāri (67)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu