Rangers futbolisti šokē Brēmeni

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/AFI

Aizvadītas pirmās astotdaļfināla spēles UEFA kausa izcīņā, un tajā lielāko pārsteigumu sagādājuši Glāzgovas Rangers futbolisti, kas savās mājās uzvarēja vienu no spēcīgākajiem Vācijas klubiem - Brēmenes Werder.

Rangers šajā sezonā jau bija izcīnījuši uzvaru pār Vācijas komandu - startējot UEFA čepionu līgas grupu turnīrā, no kura vēlāk bija spiesti izstāties, skoti ar 2:1 pieveica pagājušā gada Bundeslīgas čempionus Stuttgart.

Bayern pirmo vārtu autors Halils Altintops saņem apsveikumus no komandas biedra Franka Riberī, kurš vēlāk izcelsies pats.
Bayern pirmo vārtu autors Halils Altintops saņem apsveikumus no komandas biedra Franka Riberī, kurš vēlāk izcelsies pats. Foto: EPA/AFI

Arī šoreiz Glāzgovā mājinieki bija noskaņoti kaujinieciski. Tiesa, savu labāko spēli neaizvadīja Werder vārtsargs Tims Vīze, kura pieļauto kļūdu dēļ vārtus 45. un 48. minūtē guva attiecīgi Daniels Kusīns un Stīvens Deiviss, nodrošinot uzvaru ar 2:0. Atbildes spēlē Bremenē mājiniekiem nāksies krietni papūlēties, lai iekļūtu nākamajā kārtā.

Par savu tikšanu tālāk visai droši var justies Werder lielākie konkurenti Bundeslīgā - Minhenes Bayern, kas izbraukumā neatstāja nekādas cerības nepavisam ne vājajai beļģu Anderlecht, sagraujot to ar 5:0. Vārtus minheniešu labā guva Halils Altintops, Luka Toni, Lukašs Podoļskis, Miroslavs Kloze un Franks Riberī.

Diezgan neveiksmīgi šo kārtu aizvadījuši Anglijas klubi - Totenhemas Hotspur savu līdzjutēju priekšā ar 0:1 zaudēja PSV Eindhoven futbolistiem (vārtus guva Džefersons Farfans), bet viena no Premjerlīgas līderēm - Everton - viesos piekāpās Fiorentina ar 0:2, kuras labā rezultatīvi izcēlās Zdravko Kuzmanovičs un Rikardo Montolivo.

Pārējās spēlēs Marseļas Olympique - Sankpēterburgas Zenit 3:1 Boltonas Wanderers - Lisabonas Sporting 1:1 Leverkūzenes Bayer - Hamburger SV 1:0 Benfica - Getafe 1:2

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu