Arī šogad Maija Silova veidos "Jaunā viļņa" dienasgrāmatu (15)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Par visiem spilgtākajiem dienas notikumiem konkursa „Jaunais vilnis 2009” laikā īpašas dienasgrāmatas gatavos modes žurnāliste Maija Silova.

Jau no nākamās nedēļas, 20. jūlija, raidījums „Tautas balss” atgriežas ēterā un katru darbdienas vakaru plkst. 19:10 stāstīs visu par lielākā vasaras muzikālā šova „Jaunais vilnis 2009” notikumiem. Kā norit gatavošanās, kam būs krāšņākie tērpi, kādās automašīnās ierodas Krievijas šovbiznesa spožākās zvaigznes un ietekmīgākie mūzikas industrijas pārstāvji. Dienas un nakts skaļākie notikumi Jūrmalā, muzikālās sāncensības spriedze un aizkulišu cīņas, krāšņākie uznācieni un lielākās izgāšanās. Uzzināsim, kā Aisha gatavojas konkursam, kas viņai palīdz sagatavoties un vai ir satraukums pirms lielā uznāciena uz Dzintaru koncertzāles skatuves!

Žurnāliste Maija Silova pasākuma dienasgrāmatas veidoja arī pagājušajā gadā. "Mani šis darbs aizrauj! Tā ir savā veidā cita pasaule, citas mentalitātes un asinis, tāpēc tas ir ļoti interesanti! Esmu pazīstama jau ar daļu no krievu estrādes zvaigznēm, tāpēc man nebūs grūti no viņiem uzzināt interesantāko," par gaidāmā darba specifiku stāsta Maija Silova.

Savukārt konkursa nedēļā Elīna Doļģe raidījuma „Tautas balss” laikā tiešraidēs stāstīs tā jaunumus. Katram skatītājam būs iespēja uzzināt visu par notikumiem, kas risinās starptautiskā jauno izpildītāju konkursa „Jaunais vilnis 2009” aizkulisēs!

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu