Haringtons atklāj Džona Snova noslēpumu «Troņu spēlē»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Britu aktieris Kits Haringtons apstiprinājis, ka jaunajās «Game of Thrones» («Troņu spēle») sērijās parādīsies, bet vairāk seriālā nepiedalās. «Es vairs neesmu seriālā. Es noteikti nebūšu jaunajās sērijās,» žurnālam «Time Out» stāstīja Haringtons, norādot, ka seriāla veidotāji uzņēmuši ainas, kurās viņa atveidotais varonis Džons Snovs ir miris.

Jautāts par tālāko stāsta attīstību, Haringtons atbildēja, ka viņš zina, cik ilgi Snovs būs miris. «Bet to es nevaru jums stāstīt,» piemetināja aktieris.

Haringtons iepriekš izteicies, ka cilvēkiem būs jāpierod pie tā, ka Snovs ir miris.

Aktrise Emīlija Klārka, kura filmējas seriālā, savukārt devusi mājienus, ka Snovs tomēr varētu būt dzīvs.

Foto: publicitātes

Jaunā «Game of Thrones» sezona sāksies aprīlī. Seriāls ir pazīstams ar to, ka tajā mirst galvenie varoņi. Kad iepriekšējās sezonas noslēgumā skatītāju iemīļotais varonis Snovs tika nāvējoši ievainots, sekotāji mēģināja izdomāt jebkādus veidus, kā viņš būtu varējis izdzīvot.

Fanu spekulācijas par Snova likteni bijušas balstītas gan tajā, ka aktieris Haringtons redzēts filmēšanas laukumā Īrijā, gan tajā, ka viņš nav nogriezis savus lokainos matus, kas ir Snovam raksturīga iezīme. Teorijas par tēla nākotni uzkurinājuši arī seriāla filmēšanas komandas locekļu izteikumi intervijās. Tajā pašā laikā seriāla veidotāji iepriekš neatklāja, vai Haringtons piedalīsies nākamajā sezonā. Aktieris nepiedalījās arī seriāla faniem veltītos pasākumos.

Tajā pašā laikā telekanāls HBO, reklamējot jauno seriāla sezonu, publicēja plakātu ar Haringtona spēlētā varoņa Snova asinīm klāto seju un uzrakstu «April».

«Game of Thrones» ir balstīta Džordža R.R.Mārtina grāmatās «A Song of Ice and Fire» («Dziesma par ledu un uguni»). Taču sestais romāns vēl nav iznācis, tāpēc seriāla jaunajā sezonā būs atspoguļoti no grāmatām atšķirīgi notikumi.

Mārtins atklājis, ka grāmatu sērijas «A Song of Ice and Fire» gaidāmajā turpinājumā dzīvs palikšot varonis, kas nogalināts seriālā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu