Kazeļņiks ''The World’s Strongest Man'' pakāpjas uz 4. vietu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas spēkavīrs Agris Kazeļņiks pēc otrās sacensību dienas ''The World’s Strongest Man'' no piektās vietas pakāpies vienu vietu augstāk.

Kazeļņiks startē ceturtajā grupā, kurā bez mūsu spēkavīra par vietu finālā cīnās Židrūns Savicks (Lietuva), Lorenss Šahlejs (Lielbritānija), Niks Bests (ASV), Variks Brants (Austrālija), Luiss Filips Žans (Kanāda).

Atgādinām, ka pirmajā vingrinājumā – fermera pastaigā - Kazeļņiks uzrādīja sesto labāko rezultātu starp visu grupu atlētiem. Tomēr savā grupā viņš palika tikai piektais, jo visi labākie šā vingrinājuma izpildītāji bija ''sapulcējušies'' tieši ceturtajā grupā.

Vakar ceturtā grupa izpildīja pietupienus ar 365 kg svaru uz pleciem. Un atkal – Kazeļņiks lieliski cīnījās un pietupās 10 reizes.

Vairāk par viņu – tikai Džeisons Bergmans (12 reižu), Židrūns Savicks un Lorenss Šahlejs (abiem – 11 reižu). Arī Variks Brants un Niks Bests pietupās 10 reižu, bet visi pārējie atlēti – mazāk par 10 reizēm. Un atkal 6 labāko rezultātu vidū pieci ir no ceturtās grupas.

Pēc diviem vingrinājumiem Agris Kazeļņiks dala 4.vietu, bet jau šodien trešais un ceturtais vingrinājums.

''Laikam Agris būs pārņēmis manu karmu, jo vienu gadu man sanāca līdzīgi – es biju starp labākajiem starp visiem atlētiem, bet nekvalificējos finālam, jo arī pārējie manas grupas spēkavīri turpat vien bija. Ceru, ka Agrim pa spēkam ir mainīt šo pieņēmumu, galvenais – uzturēt pārliecību par savu spēku,'' pārdomās dalījās Raimonds Bergmanis, kurš Dienvidāfrikā Kazeļņikam ir liels palīgs ar padomu.

Turpmākajās dienās ceturtās grupas atlētiem jāveic: Āfrikas (vairoga) nešana, Apolona ass celšana, Auto (svara) turēšana, Kraušanas vingrinājums (skrējiens).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu