Kellija Klārksone par Kešas menedžeri: Mani šantažēja, lai es turpinātu ar viņu strādāt

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Dziedātāja Kellija Klārksone vienmēr turas pa gabalu no dažādām zvaigžņu drāmām, bet nespēja atturēties, nesniedzot komentārus par Dr.Luke, ar kuru viņai bija jāstrādā šantāžas rezultātā. Tieši šī persona ir tā persona, kuru dziedātāja Keša apsūdz izvarošanā un nebeidzamos uzmākšanās mēģinājumos.

Dziedātāja paziņojusi, ka Dr.Luke nav labs cilvēks un to pierāda fakts, ka tik daudzi mākslinieki nevēlas ar viņu sadarboties.

Māksliniece uzsvar, ka daudzi klusē un turpina strādāt tikai tāpēc, ka dziedātājiem bieži vien trūkst rakstura un viņi nespēj pateikt, ka nevēlas sadarboties.

Klārksone tāpat izteikusies, ka viņai nācās sadarboties, jo producents viņu šantažējis, un piespiedu kārtā viņa izdevusi vairākus albumus vīrieša pavadībā.

Pirms atzīšanas, ka tikusi šantažēta, Klārksone sociālajos tīklos izteikusies: ja nevari par kādu pateikt ko labu, labāk neteikt neko. Piebilstot, ka šādi viņa komentē Dr.Luke.

Dziedātāja atzinusi, ka tieši producenta dēļ iekļuvusi daudzās nepatīkamās situācijās, jo producents daudz melojis un tādā veidā parādījis viņu sliktā gaismā, bet ierakstu kompānija viņu šantažējusi, sakot: ja viņa nesadarbosies ar producentu, viņas albumi netiks izdoti.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu