Kā sabiedrībā pazīstamas dāmas aizvadīja Sieviešu dienu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

8.marts tiek dēvēts par vispasaules Sieviešu dienu. Mūsdienās šajā dienā sievietes saņem ziedus, pastiprinātu uzmanību no vīriešiem un jūtas īpašākas nekā parastās gada dienās. Kā šo dienu aizvadīja sabiedrībā pazīstamas dāmas un kā komentēja šos svētkus sociālajos tīklos.

Foto: Facebook

Dziedātāja Elizabete Zagorska paziņoja, ka viņas vīrietis numur viens astotajā martā ir viņas tēvs, aktieris Rolands Zagorskis.

Foto: Facebook

Dziedātāja Aminata sievietes svētkos sveica radio ēterā, jo īpašajos svētkos apmeklēja radio un sniedza interviju.

Dziedātāja Liene Šomase portālā «Facebook» publiskoja apsveikumu dāmām, sakot - mīlestību un svētību ikvienai Latvijas skaistajai sievietei!

Arī dziedātāja Samanta Tīna sveica sievietes ar īpašiem vārdiem: Dāmas, lai smaidu un prieka pilna jums šī diena! Izbaudiet, ļaujieties, lai jūs lutina un aplido!

Foto: Facebook

Dziedātāja Liene Greifāne sociālajos tīklos publiskoja fotogrāfiju, kurā viņa redzama, turot rokās milzīgu ziedu pušķi, kuru viņai īpašajā dienā pasniedzis vīrs Igors.

Foto: Facebook

Šova «Dejo ar zvaigzni» dalībniece Marta Kalēja atklāja, ka ziedi ir forši, vīriešu komplimenti tāpat, taču iespēja pavadīt visu dienu rallija mašīnā ir patiešām superīga! Ko darīt, ja ātrums patīk tieši tik, cik patīk!

Foto: Facebook

Dziedātāja Natālija Tumševica sveica visas sievietes Sieviešu dienā un paziņoja, ka pati šo dienu aizvada, apmeklējot džeza koncertu.

Foto: Facebook

Dziedātāja Katy Tindemark 8.martu aizvadīja Zviedrijā, ciemojoties pie meitas Elizabetes un bijušā vīra Rikarda, kurš arī sveica savas dāmas svētkos.

Uzņēmēja Marika Ģederte: Paldies par ziediem, uzmanību un mīlestību! Tik patīkami ir būt SIEVIETEI! Priekā, dāmas, baudiet šo skaisto dienu!

Foto: Facebook

Arī televīzijas raidījumu vadītāja Jeļena Gricuka svētkos neiztika bez kolēģu dāvinātiem ziediem.

Foto: Facebook

Dziedātājai Lierai Štein ir paveicies uzstāties duetā ar dziedātāju Aleksu Silvēru, kurš, protams, atcerējās un sveica savu dueta partneri ar lielu ziedu pušķi.

Foto: Facebook

Deju pasniedzēja, šova «Dejo ar zvaigzni» dalībniece Viola Abramova-Mailīte publiskoja fotogrāfiju, kurā redzams ziedu pušķis, pušķi dejotājai uzdāvinājis viņas vīrs dejotājs Rihards Mailītis. Saņemot šādu pušķi, ikviena sieviete justos mīlēta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu