Rīgas «Dinamo» šovakar pret Karsumu, Daugaviņu un Vītoliņu (5)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) izbraukumā tūrē devusies Rīgas «Dinamo» komanda, kas pirmdien viesos tiksies ar Harija Vītoliņa trenēto Maskavas «Dinamo», liecina rīkotāju informācija.

Mača sākums paredzēts plkst. 17.30 pēc Latvijas laika un tiešraidi varēs vērot «Viasat Sport Baltic» kanālā.

Rīgas «Dinamo» pēdējos divos mačos savā laukumā uzveica spēcīgās Austrumu konferences vadošā četrinieka komandas Ufas «Salavat Julaev» un Omskas «Avangard», šosezon pirmo reizi izcīnot divas uzvaras pēc kārtas.

Rietumu konferences turnīra tabulā rīdzinieki ierindojas 12.vietā starp 14 komandām ar 23 punktiem, savukārt Maskavas «Dinamo» atrodas 4.pozīcijā ar 43 punktiem.

Maskavas «Dinamo» sastāvā labākais vārtu guvējs un otrs rezultatīvākais spēlētājs ir Kaspars Daugaviņš, kurš šosezon sakrājis 14 rezultativitātes punktus - astoņi vārti un sešas piespēles.

Mārtiņš Karsums maskaviešu komandā izcēlies ar diviem gūtiem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm.

Rīgas «Dinamo» rindās rezultatīvākais ar 13 punktiem (3+10) ir Miks Indrašis, desmit punkti (4+6) ir Laurim Dārziņam, bet Marsels Hosa guvis piecus vārtus un atdevis trīs rezultatīvas piespēles.

Jau ziņots, ka četru spēļu izbraukumā Rīgas «Dinamo» komanda devusies 25 spēlētāju sastāvā:

vārtsargi – Edgars Masaļskis, Jakubs Sedlāčeks, Nils Grīnfogelis;

aizsargi – Krišjānis Rēdlihs, Georgijs Pujacs, Kristaps Sotnieks, Oskars Cibuļskis, Čejs Genovejs, Milans Jurčina, Mārtiņš Porejs, Aleksandrs Jerofejevs;

uzbrucēji – Miks Indrašis, Lauris Dārziņš, Miķelis Rēdlihs, Pjotrs Ščastļivijs, Marsels Hosa, Linuss Videls, Roberts Bukarts, Andris Džeriņš, Gints Meija, Juris Upītis, Mārtiņš Cipulis, Gunārs Skvorcovs, Kaspars Saulietis un Māris Bičevskis.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu