Kā sabiedrībā pazīstami kungi sveica dāmas Sieviešu dienā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

8.martā kungiem nākas pasvīst, meklējot ziedus un dāvanas savām mīļotajām sievietēm, kā arī nedrīkst aizmirst kolēģes un draudzenes, kuras arī gaida uzmanības apliecinājumus. Sieviešu diena aizvadīta, kā sabiedrībā pazīstami kungi sveica savas dāmas un ko tām vēlēja sociālajos tīklos?

Aktieris Andris Bulis: Dāmas! Ja ārēji mēs to neizrādām, tas nenozīmē, ka tur iekšā mēs to nevēlamies. Mēs arī esam noslēpums. SVEICIENI 8.martā.

Dziedātājs Intars Busulis: Mīļās Meitenes .. ! ... Sveiciens Tulpīšu Dienā!

Foto: Facebook

Erotiskās deju grupas «Male empire night out show» dalībnieki

Rīgas mērs Nils Ušakovs: Mīļās sievietes! Lai jums katra no gada 365 dienām ir kā svētki! Daudz laimes, mīlestības un labklājības! Apsveicu 8.martā! Jūs Rīgai esat visskaistākās!

Foto: Facebook

Pavārs, šova «Dejo ar zvaigzni» dalībnieks Elmārs Tannis: Priecīgu Sieviešu dienu! Kā roze jūs katra esat īpaša un savādāka, bet tomēr sieviete! Lai šī skaista diena Tev! Spīd ar savu skaistumu un dziļumu!

Ventspils mērs Aivars Lembergs: Mīļās Sievietes! Es novēlu jums ik dienu just, ka esat mīlētas, ka esat novērtētas!

Dziedātājs Mārtiņš Ruskis: Dāmas, dāmas, dāmas - milzīgs sveiciens jūsu dienā. Pasaule bez jums būtu pelēka un garlaicīga.

Aktieris un dziedātājs Rihards Lepers: Sirsnīgi sveicu jūs, mīļās dāmas. Tieši šodien otrais stāsts no cikla «Pār-domu, dzejas koncerts». Patīkamu klausīšanos.

Pludmales volejbolisti Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš sveic sievietes ar īpašu video.

Dziedātājs Markus Riva: Ar 8.martu visām dāmām, jaunkundzēm, kundzēm, meitenēm, sievietēm.

Foto: Facebook

Dziedātājs Lauris Reiniks

Foto: Facebook

Dziedātājs Oskars Deigelis

Foto: Facebook

Dziedātājs Miks Dukurs

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu