Kianu Rīvss: Es gribēju spēlēt Vilknadža un Betmena lomas (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kanādiešu aktieris Kianu Rīvss (Keanu Reeves) atklājis, ka esot pieteicies supervaroņu Vilknadža un Betmena lomām. Vilknadža lomu galu galā ieguva aktieris Hjū Džekmens, savukārt režisora Kristofera Nolana «Dark Knight» («Tumšais bruņinieks») triloģijā Betmena lomu atveidoja Kristians Beils.

«Es vienmēr esmu gribējis spēlēt Vilknadzi, bet neieguvu lomu. Taču tagad viņiem ir fantastisks Vilknadzis,» teica Rīvss. «Es gribēju spēlēt Betmenu, bet arī šī loma man gāja secen.»

50 gadus vecais aktieris plāno atgriezties pie lomām Holivudas grāvējos. Šogad iznāk asa sižeta filma «John Wick» («Džons Viks»), kurā Rīvss spēlē galveno lomu. Viņš cer, ka tas pavērs iespējas piedalīties vēl citās veiksmīgās filmās.

«Pēdējā laikā es nesaņemu pārāk daudz piedāvājumu no kinostudijām. Tas nav labi, bet dažreiz tā vienkārši ir,» Rīvss atzina intervijā vietnei «Indiewire.com».

Filmēšanās starplaikos Rīvss sadarbībā ar inženieri Gardu Holingeru izveidojis uzņēmumu «Arch Motorcycle Company», kas ražo motociklus. Pirmā modeļa «KRGT-1» cena ir 78 000 ASV dolāru (60 500 eiro).

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu