Džeimss strauji zaudējis popularitāti līdzjutēju vidū (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Maiami ''Heat'' spēlētājs Lebrons Džeimss strauji zaudējis savu popularitāti līdzjutēju vidū.

Jau ziņots, ka Džeimss pēc sezonas beigām televīzijas tiešraidē paziņoja, ka atstās Klīvlendas ''Cavaliers'' un pievienosies Maiami ''Heat'' vienībai, par ko izpelnījās bargu kritiku no līdzjutējiem un komandas prezidenta Dena Džilberta.

Aptaujā daudzi respondenti norāda, ka šī ir 25 gadus vecā basketbolista vienīgā iespēja izcīnīt čempiona titulu, taču vienlaikus Džeimsa rīcība tiek saukta ar savtīgu, vēsta ESPN.

''Q Scores Co'' veiktajā aptaujā Džeimss ierindots kā sestais nemīlētākais Amerikas profesionālais sportists.

39% respondentu redz Džeimsu negatīvā gaismā. Savukārt vēl janvārī, kad viņš bija ''Cavaliers'' sastāvā, basketbolistu pozitīvi vērtēja 24% iedzīvotāju. ''Lebrona pozitīvais rezultāts janvārī bija augstākais kāds jebkad redzēts,'' norāda aptaujas kompānijas pārstāvis.

Starp nemīlētākajiem ASV sportistiem tika nosaukti arī golferis Taigers Vuds un Losandželosas ''Lakers" zvaigzne Kobe Braients.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu