LMK redzams arī Valkā, Valmierā, Limbažos, Ogrē un Jelgavā (8)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No marta Latvijas Mūzikas kanāls (LMK) ir redzams ne tikai Rīgā "Baltkom" un "LIVAS" kabeļoperatoru tīklos, bet arī Valkā, Valmierā, Limbažos, Ogrē un Jelgavā.

Tuvākajā laikā LMK būs redzams arī "IZZI", Liepājas un Cēsu kabeļoperatoru tīklu skatītājiem. Tas nozīmē, ka šobrīd LMK kopumā jau aptver gandrīz 150 000 mājsaimniecību un turpina paplašināt savu apraidi gan Rīgā, gan citur Latvijā.

„Aizvien vairāk saņemam jautājumus no skatītājiem, kad LMK būs redzams lielākajās Latvijas pilsētās,” stāsta LMK valdes priekšsēdētājs Rimants Liepiņš. „Tehniski nodrošināt LMK translāciju arī mazākos kabeļtīklos citās Latvijas pilsētās nav sarežģīti. Mēs esam atvērti un ieinteresēti sadarboties, tāpēc aicinām kabeļtīklu īpašniekus nopietni izvērtēt iespēju saviem skatītājiem rādīt mūzikas kanālu, kurā 24h diennaktī rāda tikai Latvijas mākslinieku videoklipus, koncertus un šovus,” aicina LMK vadītājs.

„Baltkom” digitālās un kabeļtelevīzijas tīkla valdes priekšsēdētājs Pēteris Šmidre ir gandarīts par sadarbību ar Latvijas Mūzikas kanālu un uzskata: „Attīstoties digitālajai televīzijai, paveras lieliskas iespējas arī šaurākām interešu grupām veidoto kanālu jeb tā dēvēto nišas kanālu attīstībai. Kā labs piemērs šeit minams Latvijas Mūzikas kanāls, kas ir savā ziņā unikāls, jo piedāvā skatītājiem tikai Latvijā tapušu mūziku. „Baltkom” vienmēr ir starp pirmajiem, kas ievieš jaunumus - gan tehnoloģiskos, gan satura; esam pirmais televīzijas izplatīšanas tīkls, kurš saviem skatītājiem piedāvā pašu valstī veidotus telekanālus.”

„Latvijas Mūzikas kanāls noteikti ir starp tiem "pievienotās vērtības" elementiem, ko dzīvoklī vai mājā ienes Baltkom pieslēgums. Ir patīkami vērot jauno cilvēku degsmi, kas attīsta šos produktus un konkurē ar "lielajiem" televīzijas kanāliem,” uzskata Pēteris Šmidre.

Latvijas mūzikas kanāls ir kļuvis par neatņemamu Latvijas mūzikas dzīves sastāvdaļu, jo LMK ir vienīgais medijs, kurā Latvijas mūziķi tiek rādīti visu diennakti. Turklāt, lai skatītājus nodrošinātu ar Latvijas mūzikas svaigākajām aktualitātēm, LMK katru mēnesi filmē vairākas dziesmu videoversijas mūziķu jaunajiem singliem, kā arī aktīvi gatavojās Latvijas Muzikālās līgas TV šova „Cīņas klubs” otrajai sezonai.

„Citos TV kanālos mūziķi tiek atrādīti vienu reizi gadā, kad tiek pasniegta kāda no mūzikas balvām, bet LMK nepārtraukti uztur aktīvu Latvijas mūzikas dzīvi,” uzskata mūziķis Dons. „Vēl viens no lielākajiem LMK plusiem ir tas, ka arī mazpazīstamiem un jauniem mūziķiem ir iespēja sevi parādīt plašākai sabiedrībai.”

Ja jums nerāda Latvijas Mūzikas kanālu, tad pieprasiet to savam kabeļoperatoram. Limbažos jums palīdzēs SIA „Namsaimnieks”, Ezeru 2, t. 4070230. Ogrē SIA „Radošā apvienība „Modēms””, Mālkalnes prospekts 1, t. 5046708. Jelgavā SIA „Multitone Balt”, Loka maģistrāle 17, t. 3020385. Valkā Valkas elektrons, t. 4723778. Rīgā „LIVAS”, Vidrižu iela 1, t. 7081000. Rīgā „IZZI”, Ieriķu iela 67a, t. 7031000.

Latvijas Mūzikas kanālu var redzēt arī Latvijas Mobilā Telefona digitālajā mobilajā televīzijā, kura šobrīd ir testa režīmā. Tas nozīmē, ka Latvijas Mūzikas kanālu tiešraidē varēs redzēt arī mobilajos telefonos.

Atgādinām, ka “Latvijas Mūzikas kanāla” tiešraides 24 stundas diennaktī ir iespējams skatīties arī internetā www.lmk.lv.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu