Ģirts Ķesteris pievienojas «STV Pirmā!», jauna rubrika šovā «Starp mums runājot» un citi pārsteigumi

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: dailesteatris.lv

Sieviešu diena ir īstais laiks, kad pavēstīt lieliskus jaunumus daiļā dzimuma pārstāvēm – turpmāk ik dienu televīzijas «STV Pirmā!» skatītājas uzrunās šarmantais un iekārojamais aktieris Ģirts Ķesteris. Tie nav vienīgie «STV Pirmā!» sarūpētie jaunumi – sarunu šovā «Starp mums runājot» šovakar gaidāma īpaša sērija, kuru vadīs un tajā piedalīsies tikai un vienīgi vīrieši. Savukārt no nākamās nedēļas sarunu šova ietvaros gaidāma jauna rubrika «Latvijas iedvesmojošākās sievietes». Satiec Ģirtu Ķesteri jau tagad un izbaudi īpašo «Starp mums runājot» epizodi šovakar, 8. martā, plkst. 21.00 televīzijā «STV Pirmā!»!

Tik dēļ jums, daiļās dāmas, dēļ jums

Svētku nevar būt par daudz, tādēļ jāizmanto ikviena izdevība, lai palutinātu sievietes. Televīzija «STV Pirmā!» ir parūpējusies par vairākiem patīkamiem pārsteigumiem Sieviešu dienā. Viens no tiem ir šarmantā un iekārojamā aktiera Ģirta Ķestera pievienošanās «STV Pirmā!». Viņš ir kļuvis par televīzijas atpazīstamības balsi, un turpmāk ik dienu viņš sveiks un uzrunās «STV Pirmā!» skatītājas savā samtaini patīkamajā balsī.

Otrs no svētku dienas pārsteigumiem ir šajā vakarā gaidāmais sarunu šovs «Starp mums runājot». Tā vadītājs Rolands Laķis ir īpaši parūpējies par savām ekrāna partnerēm – Janu Ezeriņu un Grētu Gorjučko, abām dāvājot brīvdienu. Rolands šajā vakarā šovu vadīs viens pats un viesos uz studiju ir aicinājis tikai un vienīgi kungus, lai kopā runātu un spriestu par daiļajām sievietēm, bez kurām nav iedomājama neviena vīrieša dzīve. Šajā vakarā pie Rolanda studijā viesos būs Latvijā pazīstami un cienīti vīrieši – Andrejs Ēķis, Renārs Zeltiņš, Valdis Melderis un Raivis Vidzis. Viņi visi kopā gādās par lielisku noskaņojumu un dažādiem pārsteigumiem skatītājām pie «STV Pirmā!» ekrāniem. Nenokavē īpašo Sieviešu dienai veltīto sarunu šovu «Starp mums runājot» šovakar, 8. martā, plkst. 21.00 «STV Pirmā!»

Iedvesmojies, ieklausoties spēcīgos stāstos

Savukārt pēc nedēļas, 15. martā, sarunu šova «Starp mums runājot» ietvaros būs skatāma jauna rubrika «Latvijas iedvesmojošākās sievietes». Rubrikas nosaukums jau runā pats par sevi, un ir skaidrs, ka ik otrdienas vakaru skatītājām būs iespēja iepazīt kādu personību, kura ir bijusi gana spēcīga un spējīga, lai pārvarētu dažādas dzīves piespēlētas grūtības, šķēršļus vai izmantotu neparastas iespējas. Un viņas ne vien spējušas pārvarēt grūtības vai ne vienkāršās situācijas, bet to ietekmē un rezultātā kļuvušas vēl gudrākas, zinošākas, saprotošākas, iespējams, arī viedākas un ar savu spēku un drosmi spēj iedvesmot citas sievietes. Tieši tādēļ ir vērts ieklausīties šo sieviešu stāstos, kas ik reizi būs atšķirīgs un citādāks, bet vienmēr būs par sievietēm tepat mums līdzās. Jaunā sarunu šova «Starp mums runājot» rubrika «Latvijas iedvesmojošākās sievietes» no 15. marta ik otrdienu plkst. 22:00 televīzijā «STV Pirmā!».

Satiec Ģirtu Ķesteri jau tagad un izbaudi īpašo «Starp mums runājot» epizodi 8. martā plkst. 21.00 televīzijā «STV Pirmā!»!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu