Jūrmalas domē amatus saņem Munkevica cilvēki (14)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Lai arī Jūrmalas mērs Gatis Truksnis (LZS, KDS, LPP/LC) līdz šim kategoriski noraida piederību tā dēvētajam Munkevica klanam, pirmās dienas, kopš viņš ir mēra krēslā, liecina, ka amatus iegūst ar kukuļdošanā apsūdzēto bijušo Jūrmalas mēru Raimondu Munkevicu (Jūrmala - mūsu mājas) saistītas personas.

Tā ceturtdien raksta laikraksts "Diena".

No amata gāztā Romualda Ražuka ("Pilsoniskā savienība") laikā ieceltais domes izpilddirektors Vilmārs Freimanis devies atvaļinājumā un viņa prombūtnes laikā izpilddirektora pienākumus pilda Valdis Vītoliņš, kurš bija izpilddirektors Munkevica laikā.

Jūrmalas domes pārstāve Inese Auniņa informē, ka 23. septembra domes sēdē lems par jaunizveidotās Kapitāldaļu pārvaldīšanas nodaļas vadītāja iecelšanu. Laikraksta rīcībā ir ziņas, ka šo amatu ieņems Jūrmalas domes deputāts, Munkevica partijas biedrs Egmonts Krūmiņš. Munkevica laikā Krūmiņš bija SIA "Jūrmalas namsaimnieks" valdes priekšsēdētājs.

To, ka Krūmiņš ir iecelts par šīs nodaļas vadītāja pienākumu izpildītāju, apstiprināja Jūrmalas vicemērs Māris Dzenītis, kurš arī norādīja, ka izmaiņas būs faktiski visās Jūrmalas kapitālsabiedrībās. Piemēram, no valdes locekļa amata tiks atbrīvota deputāte Marija Vorobjova, kura atrodas interešu konfliktā, vienlaikus ieņemot valdes locekļa amatu SIA "Jūrmalas gaisma" un SIA "Dzintaru koncertzāle", kā arī Jūrmalas domes kontroles komisijas priekšsēdētāja amatu. Vorobjova ir viena no lieciniecēm kukuļdošanas lietā pret Munkevicu.

Komentāri (14)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu