Rīgas «Dinamo» uz izbraukuma spēļu sēriju dodas 25 spēlētāju sastāvā (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komanda Rīgas «Dinamo» uz izbraukuma spēļu sēriju svētdien dodas 25 spēlētāju sastāvā, informē vienība.

Šī «Dinamo» komandai būs ceturtā izbraukuma spēļu sērija šosezon. Tajā vienība pirmdien tiksies ar latviešiem plaši pārstāvēto Maskavas klubu «Dinamo», trešdien viesosies pie «Soči» komandas, piektdien spēkosies ar latviešu uzbrucēja Jāņa Sprukta pārstāvēto Jaroslavļas «Lokomotiv» vienību, bet svētdien tiksies ar Podoļskas «Vitjaz» hokejistiem.

Šajā izbraukumā «Dinamo» treneri līdzi ņēmuši 25 hokejistus - vārtsargus Edgaru Masaļski, Jakubu Sedlēčeku un Nilu Grīnfogelu, aizsargus Krišjāni Rēdlihu, Georgiju Pujacu, Kristapu Sotnieku, Oskaru Cibuļski, Čārlzu Genoveju, Milanu Jurčinu, Mārtiņu Poreju un Aleksandru Jerofejevu, kā arī uzbrucējus Miku Indraši, Lauri Dārziņu, Miķeli Rēdlihu, Pjotru Sčastļiviju, Marcelu Hosu, Līnusu Videlu, Robertu Bukartu, Andri Džeriņu, Gintu Meiju, Juri Upīti, Mārtiņu Cipuli, Gunāru Skvorcovu, Kasparu Saulieti un Māri Bičevski.

Pēc šiem mačiem rīdzinieki atgriezīsies mājās, bet vēlāk 7. un 9.novembrī aizvadīs vēl divas izbraukuma spēles, tiekoties ar Novosibirskas «Sibirj» un Novokuzņeckas «Metallurg» komandām.

Nākamo maču savā laukumā Rīgas «Dinamo» aizvadīs vien 14.novembrī pret Baltkrievijas klubu Minskas «Dinamo», kam līdz 1.decembrim sekos vēl septiņas cīņas savu skatītāju priekšā.

Rīgas «Dinamo» komanda uzvarējusi iepriekšējās divās spēlēs pēc kārtas, kas komandai padevies pirmoreiz šosezon, bet kopumā tā desmit oktobra mačos tikusi vien pie trim panākumiem.

Rietumu konferences kopvērtējumā Latvijas komanda ar 23 nopelnītiem punktiem 21 spēlē ir 12.vietā 14 klubu konkurencē, bet no pirmā astoņnieka Rīgas «Dinamo» atpaliek par sešiem punktiem.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu