"Dziedošās ģimenes" atstāj Bērziņu ģimene

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svētdienas vakarā LNT šovu "Dziedošās ģimenes" nācās atstāt Bērziņu ģimenei, kas uz skatuves kāpa kopā ar vienmēr smaidīgo grupas "Lādezers" solistu Ingu Ulmani. Atgādinām, ka šajā svētdienas šovā ģimenes ņēma talkā Latvijā populārus un iemīļotus dziedātājus.

Šonedēļ dziedošās ģimenes bija sagādājušas vēl kādu pārsteigumu! Koncertā ģimenes izpildīja divas dziesmas – vienu jaunu, vēl šovā nedzirdētu, bet otru – kādu no iepriekšējā repertuāra!

Sprukuļu ģimene, kura uz skatuves kāpa kopā ar dziedātāju Olgu Rajecku, dziedāja "Mēs dejojām" un "Mēmo dziesmu", Liepiņi sadziedājās ar Māru Upmani dziesmās "Tici sev" un "Tā diena", Puncuļi uzstājās kopā ar dziedātāju un projekta "Dziedošās ģimenes" vadītāju Normundu Rutuli un pārsteidza skatītājus ar "Rozā" un "Viņi dejoja vienu vasaru", karstasinīgā Rudeviču ģimene un bītboksa grupa "PER" uz skatuves radīja īpaši spraigu gaisotni ar dziesmām "Abracadabra" un "Zirgu tirgus", Bērziņu ģimene uz skatuves kāpa kopā ar vienmēr smaidīgo Ingu Ulmani un dziesmām "Tuvu, tuvu" un "Ķiršu lietus", savukārt Šminiņu ģimene, kura uzstājās kopā ar dziedātāju Normundu Pauniņu, ikvienu iepriecināja ar dziesmām "Lietus nolijis" un "Vasaras vakara idille".

Žūrijā, kā allaž, bija mūziķi Uldis Marhilēvičs un Atis Auzāns, kā arī aktrise Katrīne Pasternaka.

Skatīt pievienoto video!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu