Olga un Viktors netiks uz "Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņām"! (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3/TVNET

Satraukuma pilna ziņa TV3 šova "Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas" faniem! 19. septembra raidījumā nevarēs piedalīties Olga Rajecka un Viktors Zemgals, tādēļ abus dziedātājus aizstās citi Latvijā labi zināmi mūziķi, informē šova veidotāju pārstāvji.

TV3 šova "Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas" ceturtās tiešraides laikā grupa "Eolika" atradīsies koncertā ārpus Latvijas, tādēļ Olgu Rajecku un Viktoru Zemgalu šovā nāksies aizstāt citiem mūziķiem. Šis fakts uztrauc ne tik daudz abu dziedātāju partnerus Vari Vētru un Lindu Neimani-Zobenu, cik pašu Olgu. Viņa atzīst, ka nebūtu patīkami, ja viņu izbalsotu brīdī, kad pati nemaz nav klāt! Neskatoties uz savu prombūtni svētdien, gan Viktors, gan Olga bija klāt mēģinājumā šajā otrdienā, lai palīdzētu saviem partneriem sagatavot priekšnesumu tiešraidei.

Kuri mūziķi aizstās abus pieredzējušos dziedātājus, visticamāk, netiks atklāts līdz pat šova tiešraidei.

Tikmēr ar dažādiem sarežģījumiem saskaras ne tikai Olga Rajecka un Viktors Zemgals. Šī nedēļa patiesi grūta izrādījusies aktierim Artim Robežniekam, jo Dailes teātrī notiek gatavošanās pirmizrādei, kuras dēļ šovs nedaudz palicis otrā plānā. Televīzijas producenti nedaudz bažījas, kā viņam ar partneri Vinetu Elksni veiksies šajā reizē.

Arī pārējie TV3 šova "Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas" dalībnieki izjūt zināmu diskomfortu, jo visus skāris neliels vīruss - mēģinājuma laikā bieži dzirdams klepus un šķavas. Cerams, visi sirdzēji līdz svētdienas tiešraidei atveseļosies. Šajā svētdienā astoņu šovu turpinošo pāru uzstāšanos vērtēs radio "Star FM" raidījuma "Zoopasta" un TV3 šovu vadītāja Baiba Sipeniece-Gavare kopā ar ierasto žūrijas komisiju - operdziedātāju Kristīni Zadovsku, aktieri Andri Bērziņu un "Bites blūza kluba" saimnieku Dailes Zigi. Šovs "Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas" būs skatāms svētdien, 19. septembrī, pulksten 20:30 tiešraidē TV3.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu