"Mūsu zelta dziesmas" fināls - jau šovakar!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / TV3

Jau šovakar, 6.novembrī, tiks noskaidrots, kura ir mūsu Zelta dziesma, jo klāt ir TV3 šova "Mūsu zelta dziesma" fināls, informē TV3 pārstāve Marta Zandersone.

Deviņas nedēļas skatītāji kopā ar ekspertiem meklēja un arī atrada desmit skanīgākās, tuvākās un nozīmīgākās mūsu, latviešu dziesmas, lai tās TV3 šova "Mūsu zelta dziesma" finālā cīnītos par uzvarētājas titulu.

Izšķirošajā cīņā dosies Nikolajs Puzikovs ar Māru Krievkalni un "Mēmo dziesmu", Andris Ērglis, Ainars Virga un Aivars Brīze ar "Dzimto valodu", Emīls Balceris ar dziesmu "Dūdieviņš", Valters Frīdenbergs ar grupu "Tumsa" un dziesmu "Dzīve kā košums", Samanta Tīna un Alex ar dziesmu "Rozā lietus", Kārlis Būmeisters ar Aiju Andrejevu ar dziesmu "Tu un es".

Arī pārējie šova dalībnieki svētdienas šova tiešraidei gatavo īpašus un skanīgus priekšnesumus, lai priecētu un pārsteigtu skatītājus.

Fināla reizē šova "Mūsu zelta dziesma" žūrijas godā būs redzams Ainars Virga, Aivars Brīze, Alex, Daiga Mazvērsīte, Elita Milgrāve, Elita Patmalniece, Harijs Zariņš, Ilona Bāliņa, Ints Teterovskis, Māra Zālīte un citi. Taču, lai cik košs un kolorīts būtu žūrijas pulks, tomēr iespēja balsot par dziesmām un virzīt tās tuvāk uzvarai tiks dota tikai un vienīgi šova skatītājiem.

Baudiet šova "Mūsu zelta dziesma" lielo finālu svētdien, 6.novembrī, plkst. 20.40 TV3 tiešraidē!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu