Koncerts "Itāļu zvaigznes sievietēm" (67)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau sestdien pie puķu tirgotājiem veidosies rindas un ielās būs redzams neierasti daudz vīriešu un sieviešu ar ziediem rokās – klāt 8. marts, Starptautiskā sieviešu diena, kurā ziedus dāvinām sev mīļajām un svarīgajām sievietēm – mātēm, sievām, meitām, kolēģēm, draudzenēm, dāvinām, lai pateiktu paldies par to, ka viņas mums ir.

Šogad 8. marts iekrīt sestdienā, tādēļ varam neaprobežoties ar buču uz vaiga un pāris tulpēm, bet gan visu dienu pavadīt ar sev svarīgākajām sievietēm un vakarā aizvest viņas uz kādu jauku pasākumu. Pasākumu afiša 8. martam ir diezgan bagāta, tomēr vērienīgākais 8. marta pasākums laikam jau gaidāms Arēnā Rīga ar itāļu skatuves zvaigžņu piedalīšanos koncertā „Itāļu zvaigznes sievietēm”.

Līdzīgs koncerts notika arī pagājušajā gadā, atsaucība liela, sievietes smaidīgas, tādēļ Stefany Show Business arī šogad organizē šādu koncertu. Šogad uz skatuves kāps Al Bano, Pupo, Matia Bazar un Drupi, itāļu mūziķi, kuri slavas kalnā uzkāpuši jau pagājušā gadsimta septiņdesmitajos gados un zināmi visiem Itālijā notiekošā Sanremo festivāla cienītājiem, jo tajā piedalījušies tiešām neskaitāmas reizes un turpina piedalīties. Latvijā tik pazīstamais Al Bano pagājušajā Sanremo festivālā SMS balsojumā ieguva pirmo vietu, žūrija gan viņu ierindoja otrajā vietā.

Ja jau ir izdevies būt kādā no Al Bano koncertiem (Latvijā viņš ir biežs viesis), sestdienas koncertu tomēr nevajadzētu laist garām, jaunākais Al Bano albums (Cercami Nel Cuore Della Gente) iznācis salīdzinoši nesen – 2007. gadā, albumā atrodama arī dziesma „Nel Perdono”, tā pati, kura pagājušā gada Sanremo festivālā Al Bano atnesa otro vietu. Turklāt koncertā uzstāsies ne vien Al Bano un Matia Bazar, bet arī Pupo un Drupi, kurus Latvijā sastapt nav nemaz tik viegli – Drupi vienīgo savu koncertu sniedza vismaz pirms divdesmit gadiem, bet Pupo vispār Latvijā nav koncertējis.

Ja jums mīļajām sievietēm, izdzirdot tādas dziesmas kā Bella Bellissima, Ti Scrivero, Vacanze Romance, Felicita, parādās smaids uz lūpām – ziniet, biļetes uz koncertu „Itāļu zvaigznes sievietēm” ir tieši tā dāvana, kuru pasniegt kopā ar ziedu pušķi.

Ieejas biļetes uz koncertu var iegādāties visos "Biļešu servisa" tirdzniecības punktos ("Biļešu servisa", "Reklamarket" kasēs, degvielas uzpildes stacijās „Statoil”, „Hansabankas” filiālēs u.c.). Iejās biļešu cenas šobrīd – 15,00 – 50,00 Ls.

Komentāri (67)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu