Video: Intars Busulis šovā «Balss» demonstrē lieliskus deju soļus (10)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Vēl tikai pirms nedēļas beidzās populārā Krievijas televīzijas šova «Голос» (Balss) aklās noklausīšanās posms, kurā šova mentori centās iegūt sev tos māksliniekus, ar kuriem vēlas strādāt. Nu ir sācies šova otrs posms, kurā piedalās arī pašmāju dziedātājs Intars Busulis.

Otrā kārta lika māksliniekiem uzstāties duetā boksa ringā un beigu beigās uzvarēt varēja tikai viens mākslinieks.

Mūziķiem dziesmas laikā bija jāspēj uzturēt gan dueta dzirksts, gan jāparāda individuālais talants un jāspēj ietekmēt savu mentoru.

Tieši mentors izvēlas to, kurš dalībnieks no diviem tiks nākamajā kārtā. Intars Busulis uzstājās duetā ar Maiklu Bleizu un izpildīja dziesmu «Play that funky music», skatītāji dueta uzstāšanos atbalstīja kā traki, nerimās aplausi, visu laiku skandēja: malači!

Beigu beigās dueta mentors, dziedātājs Leonīds Agutins zaļo gaismu un iespēju turpināt šovu deva Intaram Busulim, jo mākslinieks ir vokāli spēcīgāks un tālākajos posmos tieši vokāla stabilitātei būs īpaša nozīme.

Pārējie mentori, kuri sadarbojas ar citiem dalībniekiem, izteicās, ka Baltijas valstu dzīves un mūzikas uztvere ir ieturēta, bet Intars pierāda, ka tā nebūt nav, ja patīk mūzika, arī latvieši var dejot; vienīgā sieviete žūrijā, dziedātāja Pelageja joprojām sajūsminās par Intara humora izjūtu un dejotprasmi.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu