"Ieņemt Vankūveru" telšu pilsētiņā iet bojā cilvēks

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kā aģentūrai AP zināms no Kanādas policijas Vankūveras policijas, akcijas "Ieņemt Vankūveru" telšu pilsētiņā gājusi bojā apmēram 20 gadu veca meitene. Kāds cits akcijas dalībnieks atradis šo sievieti, kura uzvedusies psihiski aizdomīgi, un nodevis viņu mediķiem, taču viņas dzīvību neizdevās glābt.




Vankūveras akcijas rīkotājs Lorens Gils skaidroja, ka visticamāk akcijas dalībnieces nāve iestājusies no narkotiku pārdozēšanas. Oficiālu paziņojumu par nāves iemeslu gan nav.

Tiesībsargi gan ziņo, ka narkotiku lietošanas gadījumi šajā vietā nav jau iepriekš bijuši retums, taču bez letālām sekām. Kā raksta vietējie mediji, pilsētas mērs Gregors Robertsons uzskata, ka konkrēti šo akcijas telšu pilsētiņu vajadzēti nojaukt.

Akcija"Ieņemt Vankūveru", kā arī līdzīgās "ieņemšanas" akcijas citviet pasaulē, sākās pēc "Ieņemt Volstrītu" ASV 17.septembrī. Protestējošie iestājas pret bezdarbu, valsts politiku un finanšu intitūcijām, nosaucot tās par fnanšu terorismu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu