"Liepājas metalurgs" pagarinājumā piekāpjas "Gomeļ" vienībai

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas čempionvienība "Liepājas metalurgs" sestdien Baltkrievijas atklātā hokeja čempionāta (BAČ) spēlē savā laukumā pagarinājumā ar 5:6 (0:1, 5:2, 0:2, 0:1) piekāpās latviešu aizsarga Atvara Tribuncova pārstāvētajai "Gomeļ" vienībai, nespējot revanšēties par ceturtdien piedzīvoto zaudējumu.

Latvijas kluba rindās divas vārtus šajā spēlē guva Mārtiņš Gipters, bet pa reizei izcēlās Toms Zeltiņš, Juris Upītis un Jānis Straupe.

Upītis un Straupe cīņas gaitā iekrāja arī attiecīgi trīs un divas rezultatīvas piespēles.

Jāpiemin, ka izlīdzinājumu 5:5 "Gomeļ" hokejisti panāca 62 sekundes pirms spēles beigām.

Tribuncovs šajā spēlē izcēlās ar vieniem gūtiem vārtiem, trešajā trešdaļā līdz minimumam samazinot liepājnieku pārsvaru - 4:5.

Abu komandu pirmajā spēlē ceturtdien Liepājā ar 6:1 uzvarēja "Gomeļ" vienība.

"Liepājas metalurga" komandai šajos mačos palīdzēja arī Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" sistēmas spēlētāji Upītis un Jānis Andersons.

Nākamnedēļ liepājnieki divreiz uzņems "Lida" vienību.

BAČ kopvērtējumā pēc šā mača "Liepājas metalurgs" ar 20 punktiem 20 aizvadītajās spēlēs ieņem astoto vietu, bet "Gomeļ" komanda tikusi pie 49 punktiem 21 spēlē, kas tai kopvērtējumā dod trešo vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu