Populāri vīri 8.martā atklātā sarunā par seksu, greizsirdību un citiem attiecību smalkumiem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Televīzijas «STV Pirmā!» sarunu šovs «Starp mums runājot» sieviešu dienā piedāvā ko īpašu, kas veltīts visām daiļā dzimuma pārstāvēm. 8. marta vakarā sarunu šovu vada viens pats Rolands Laķis, kurš savām ekrāna partnerēm Janai Ezeriņai un Grētai Gorjučko ļaus izbaudīt Sieviešu dienu kā īstu brīvdienu.

Šajā vakarā pie Rolanda studijā viesosies Latvijā pazīstami un cienīti vīrieši – Andrejs Ēķis, Renārs Zeltiņš, Valdis Melderis un Raivis Vidzis, lai kopā gādātu par lielisku noskaņojumu un dažādiem pārsteigumiem skatītājām pie «STV Pirmā!» ekrāniem.

Sarunas fragmentā iespējams uzzināt, ko šie kungi domā par attiecībām ar sievietēm un līdzsvaru savstarpējās attiecībās, greizsirdību, seksu, arī pienākumu dalīšanu, piemēram, ēst gatavošanu un bērnu audzināšanu, un par daudz ko citu. Kā smej Valdis Melderis, šajā reizē visi studijā spriež par tēmām, par kurām patiesībā neko nesaprot.

Nenokavē īpašo Sieviešu dienai veltīto sarunu šovu «Starp mums runājot» 8. martā plkst. 21.00 «STV Pirmā!»

Citāti no sarunas

Raivis Vidzis: Ideālajam randiņam nav scenārija.

Raivis Vidzis: Vīrietim, ja ir svarīga sieviete, viņam nav svarīgs sekss ne pirmajā, ne otrajā, ne trešajā randiņā.

Valdis Melderis: Randiņā sieviete tevi novērtē kā ilgtermiņa partneri.

Valdis Melderis: Sekss no bioloģiskā viedokļa ir pēcnācēju radīšana.

Renārs Zeltiņš: Es visu laiku domāju par seksu.

Renārs Zeltiņš: Es, ejot uz randiņu, velku references kaut kādas ar «Terminatoru».

Raivis Vidzis: Kā man viens draugs teica: «Ja man nepatīk sieviete vizuāli, es nemaz negribu zināt, kāda viņai ir dvēsele.»

Foto: Ekrānšāviņš

Andrejs Ēķis: Ja tu gribi ar kādu meiteni tuvāk sadraudzēties, aizbrauc ceļojumā. Pēc 10 dienām tu pilnīgi labi sapratīsi – vai tev tie algoritmi iet kopā vai neiet.

Valdis Melderis: Tēvi dzīvo pēc principa – tad jau redzēs. Mātei ir skaidrība, kā jābūt.

Raivis Vidzis: Jebkura greizsirdība grauj attiecības.

Renārs Zeltiņš: Es kopš vidusskolas neesmu vicinājies. [..] Es sevi raksturoju kā verbālo Brūsu Lī – es kaujos ar vārdiem.

Valdis Melderis: Čalim ir jānopelna sievietes uzticība.

Valdis Melderis: Sievietei vajag sajūtu, ka tu viņu tik ļoti gribi, ka tu esi gatavs karot.

Andrejs Ēķis: Es nekad un nevienā sekundē negribētu tagad būt atpakaļ trīsdesmitgadīgs.

Andrejs Ēķis: Ko cilvēks uz pasaules visvairāk mīl? Sevi! Neko jau citu.

Andrejs Ēķis: Man riebjas gatavot ēst. Bet sestdienas, svētdienas rīti – es gatavoju, cenšos. Un tas ir tas visforšākais - tu iegūsti tādu apbrīnu sievietes acīs.

Andrejs Ēķis: Vīrieša sūtība ir jau ielikta kaut kur sen, no alu laikmeta – vīrietim ir jāiet medībās. Sieviete nemīlētu tādu vīrieti, kurš neiet medībās.

Valdis Melderis: Es divas stundas «pasēžu» mājās [ar bērniem, - red. piezīme], un es gribu strādāt par jebkādu algu, lai tikai tas nav jādara.
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu