Vuds: kokaīna vietā reiz uzsmēķēju cukuru (18)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

"The Rolling Stones" ģitārists Ronijs Vuds (Ronnie Wood) bijis tik atkarīgs no narkotikām, ka nejauši kreka (kokaīna paveids) vietā uzsmēķējis cukuru.

Astoņdesmitajos gados, lai iegādātos kreku, roka veterāns tērējis aptuveni 4500 ASV dolārus dienā, un viņš atzīst, ka bijis tik atkarīgs no narkotikām, ka smēķētu jebko.

"Es biju nonācis tik tālu, ka rāpoju uz ceļiem, lai tikai nepalaistu garām druskas, kas būtu varējušas izkrist no kreka pīpes.

Es pat aizliedzu saviem bērniem mājās ēst bezē cepumus, kad biju uzsmēķējis cukuru, būdams pārliecināts, ka tas ir kokaīns," atceras Vuds.

Mūziķis, kurš 30 gadu laikā rehabilitācijas centros pabijis septiņas reizes, atzīst, ka viņa alkoholisma problēma bijusi pat ļaunāka, bet pašlaik viņš nelieto alkoholu jau pēdējos sešus mēnešus.

"Tas bija tikai pieradums. Kad es izdzēru pēdējo pudeli, tās bija kādas ēras beigas. Kaut kas manī noklikšķēja," britu tabloīdam "News of the World" pavēstīja Vuds.

Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu