Nebaidies krist... augšup!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Apgāds «Lietusdārzs» izdevis franciskāņu mūka, garīgā skolotāja Ričarda Rora (Richard Rohr) grāmatu «Kritiens augšup» («Falling Upward»). Daudzu tautu lasītāji izmanto autora ekumēnisko mācību par eneagrammu un garīgo pilnveidi, lai neapmaldītos laicīgās dzīves labirintos un šķēršļos. Autora darbi ir patiesi un neizpušķoti, tie neslēpjas aiz institucionalizētās kristietības sienām un uzrunā lasītājus dziļi personiski, informē izdevēji.

Reti atradīsim cilvēku, kurš, kļūdams vecāks, nedomā par zaudējumiem. Lielākā daļa dzīves otru pusi sagaida ar bažām un uzskata, ka labākais jau aiz muguras. Ceļš ved lejup no kalna... Stop! Laiks ieklausīties citā viedoklī!

Grāmatā «Kritiens augšup» Ričards Rors palīdz izprast, ko nozīmē divas dzīves puses un kādi uzdevumi katrā no tām jāveic.

Pusmūžu un dzīves nogali bieži saista tikai ar novecošanu, veselības problēmām un atvadām no dzīves, taču autors atklāj pretējo.

Viņš dod padomus, kā uztvert un arī pārdzīvot ciešanas, neveiksmes un izaicinājumus. Skolotājs arī parāda, kā mācīties no kļūdām un laicīgās dzīves nelaimēm, lai pēc šķietamā «kritiena» jūs patiesībā būtu pacēlušies daudz augstāk.

«Kritiens augšup»
«Kritiens augšup» Foto: publicitātes

Ar šo spēcinošo vēstījumu Ričards Rors aicina ar prieku doties dzīves otrās puses ceļojumā. Viņš nemudina novērsties no laicīgajiem pienākumiem, darba un citiem ikdienas izaicinājumiem. Tieši otrādi – pamāca, kā tos izmantot savā labā, lai nostiprinātu personīgas un dziļi izjustas attiecības ar Augstāko.

«Lielākajai daļai ir mācīts, ka Dievs mūs mīlēs, ja mainīsimies. Patiesībā Dievs mūs jau mīl, lai mēs spētu mainīties. Tādēļ nebaidieties krist augšup!» tā Ričards Rors.

No angļu valodas tulkojis Kristaps Šoriņš.


KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu