"OKartes Skatuvē" - Mārtiņa Freimaņa vakars

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Sestdien, 5.novembrī, pulksten 20.35 tiešraidē kanālā LNT, izklaides kanālā LMK un www.lmk.lv notiks LMK un OKartes veidotā muzikālā šova "OKartes Skatuve" lielais koncerts. Šonedēļ - unikālo dziesmu tekstu autora un mūziķa Mārtiņa Freimaņa radošais vakars, informē šova rīkotāji.

Mārtiņa Freimaņa daiļrade vienmēr būs savā būtībā savdabīga un unikāla. Viņš ne tikai radīja neatkārtojamus dziesmu tekstus, bet arī aktīvi atbalstīja jaunos mūziķus, palīdzot gan ar padomiem mūzikas radīšanā, gan sniedzot tiešu atbalstu radošajā procesā. Daudziem jaunajiem māksliniekiem viņš bija ne tikai skolotājs, bet arī ļoti labs draugs.

Māriņa Freimaņa devumu kā būtisku savas profesionālās attīstības stūrakmeni min arī "OKartes Skatuves" grupas "Kā Viens" bijušais dalībnieks un grupas "Blitze" solists Arvīds Berķis.

Šajā nedēļā "OKartes Skatuves" dalībnieki izpildīs Mārtiņa Freimaņa daiļrades izcilākās dziesmas: "Zvaigžņu kabarē", "Uzdāviniet man", "Kad Ēģiptē snieg", "Re, kā tu ar mani", "Pēc mums vēl ilgi zeme skums" u.c.

Mārtiņš Freimanis vienmēr ļoti augti vērtēja jaunradi un jauno mākslinieku centienus pierādīt sevi. Arī "OKartes Skatuves" grupas šajā nedēļā ir radījušas sešas jaunas dziesmas, kuras šova sestdienas koncertā piedzīvos savus lielos pirmatskaņojumus.

Šova "OKartes Skatuve" koncerta biļetes var iegādāties visās "Biļešu servisa" kasēs, DUS "Statoil" un www.bilesuserviss.lv .

Biļešu cena 4 lati.

Tiekamies jau šo sestdien, 5.novembrī, pulksten 20.35 tiešraidē kanālā LNT, izklaides kanāla LMK un www.lmk.lv !


KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu