Briti izvēlējušies seksīgāko pensionāru (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lielbritānijā notikusi diezgan neparasta aptauja — iedzīvotājiem bija jāizvēlas pensijas vecuma pievilcīgākais šovbiznesa pārstāvis.

Briti seksīgākā pensionāra titulu ar lielu balsu pārsvaru piešķīruši savam tautietim, pirmajam Džeimsa Bonda lomas atveidotājam, aktierim seram Šonam Konerijam. Arī trīs nākamās vietas aptaujā ieņem aktieri, proti, Patriks Stjuarts, Entonijs Hopkinss un Maikls Keins, savukārt piektajā vietā ir leģendārais popmūziķis Klifs Ričards. Pensionāru sieviešu visu pjedestālu aizņem padzīvojušas aktrises. Saraksta galvgalī atrodas sešdesmitgadīgā Helēna Mirrena, aiz viņas seko 78 gadus vecā aģenta 007 Džeimsa Bonda meitene Onora Blekmena, Diāna Riga, Džūlija Kristija un Džoanna Kolinsa.

Savukārt 70 gadus vecā politiķe, "dzelzs lēdija" Mārgareta Tečere atzīta par seksuāli visnepievilcīgāko Lielbritānijas pensionāri. Jāatzīmē, ka Britu salās vīriešiem pensijas vecums iestājas 65 gadu vecumā, bet sievietēm par pieciem gadiem agrāk, taču no 2020. gada valdība iecerējusi arī sievietēm paaugstināt pensionēšanās slieksni līdz 65 gadiem.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu