Egons Reiters brauks Dzintara Volgā (18)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Jau šajā nedēļas nogalē Biķernieku sporta kompleksā notiks autošosejas sacensību festivāls Dzintara Volga, kurā varēs redzēt gan VAZ un GAZ sporta mašīnas, gan sen aizmirstas formulas un arī mūsdienu sacīkšu auto sportiski nokaitētā gaisotnē.

Viens no sacensību dalībniekiem, kurš sestdien testa un kvalifikācijas braucienos un svētdien fināla sacensībās uz starta izies ar speciāli sagatavotu Volgu GAZ 24, ir Radio 101 ētera cilvēks Egons Reiters. Kā atzīst jaunizceptais sportists, viņš vēl nekad nav piedalījies autosacīkstēs un tas viņam būs liels izaicinājums, tomēr noskaņojums pirms sacensībām ir pacilāts.

Interesanti, ka Egonam Reiteram sagatavošanās procesam un apmācībai, kā arī autosportista licences saņemšanai atvēlētas tikai desmit dienas, taču, kā atzīst Egona treneris, autošosejas meistars Ģirts Krūzmanis, ir OK. "Vienīgi jāpiedomā pie pareizas pārslēgšanās un bremzēšanas pirms līkuma," - tā Krūzmanis.

"Domāju, ka finišu sasniegšu. Nedomāju, ka būšu pirmais, bet finišēšu gan; simtu pirmais būšu," savas izredzes vērtē Egons Reiters.

Lai uzzinātu, kā notiek Egona Reitera gatavošanās, skaties VIDEO.

Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu