Vai "Morning After" dzīvo zaļi?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien, 13.maijā, Juglā pie Dambja purva ezera grupa "Morning After" piedalīsies meža teritorijas sakopšanā kopā ar Latvijas jaunajiem mūziķiem.

Divas dienas iepriekš (11.maijs) "Morning After" piedalījās talkā kopā ar projekta "Pēdas" aktīvajiem jauniešiem.

Sakoptā apkārtne, darbam pieliktā roka, jauni un atraktīvi cilvēki, tas viss kopā vistiešāk veicina domāt zaļi, par tīrāku, videi draudzīgāku Rīgu un tās apkārtni.

"Pirms uzzinājām par projektu „Pēdas” un jauniešiem, kas tiešām ar sajūsmu un aizrautību piedalās šajās akcijās, mums pat prātā nebija ienācis, ka Rīgā un tās apkārtnē varētu būt tik daudz nesakoptu vietu," rosīgo darbu teritorijā komentē Agate Dombrovska. "Tādēļ plānojam piedalīties talkā kopā ar Latvijas jaunajiem mūziķiem."

Pēc talkas, rosīgās atpūtas un cienasta grupa "Morning After" uzstājās akustiski ar savām dziesmām "Saucu Tevi", "Dance 4 me" un "Disco".

Dzīvosim zaļi!

Pagājušā gada nogalē grupa "Morning After" uzvarēja projekta "Pēdas" organizētajā jauno mūzikas grupu konkursā, iegūstot balvā Latvijas Radio 1 ierakstu studijas laiku, kurā tapa jaunā dziesma "Dance 4 me" sadarbībā ar mūzikas producentu Kristapu Krievkalnu.

"Morning After" – rīts pēc prieka vai skumjām, bezmiega vai sapņiem - mūzika, kas paceļ spārnos! 2006. gadu grupa sākusi ar sastāva izmaiņām. "Morning After" turpina Latvijā aizsāktās tradīcijas jazz, funk, disco un soul mūzikas virzienos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu