Zatlers šodien viesojas Siguldā (5)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Šodien Valsts prezidents Valdis Zatlers un viņa sieva Lilita Zatlere dosies darba vizītē uz Līgatnes un Siguldas novadu, informē Valsts prezidenta kancelejas Preses dienests.

Vizītes laikā plkst.9 Zatleram paredzēta tikšanās ar Līgatnes novada iedzīvotājiem, bet vēlāk - tikšanās ar Līgatnes novada domes deputātiem un pašvaldības iestāžu vadītājiem, kā arī iepazīšanās ar rehabilitācijas centra "Līgatne” darbību un tikšanās ar tā vadību un darbiniekiem.

Vēlāk Zatleram paredzēts Līgatnes papīrfabrikas apmeklējums un sarunas par tīras vides nodrošināšanas tēmu.

Savukārt savas vizītes otrajā daļā Zatlers ar kundzi dosies uz Siguldas valsts ģimnāziju, kur Zatlers vadīs mācību stundu Siguldas novada skolu 9.-12. klašu audzēkņiem.

Pēc tam Zatleram paredzētas darba pusdienas ar Siguldas novada domes deputātiem un tikšanās ar Siguldas novada iedzīvotājiem, ap plkst.17 paredzēta tikšanās ar Siguldas novada tūrisma nozares pārstāvjiem, kam sekos Siguldas mākslas un mūzikas skolas "Baltais flīģelis" apmeklējums.

Zatlera un kundzes darba vizītes noslēgumā plānota tikšanās ar Siguldas un Līgatnes novada izglītības iestāžu direktoriem un bāriņtiesu pārstāvjiem.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu