Guns 'N' Roses jaunais albums iznāks rudenī (8)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dziedātājs Aksels Rouzs pavēstīja, ka grupas "Guns 'N' Roses" jaunais albums "Chinese Democracy" iznāks rudenī, informē "contactmusic.com".

Tas būs grupas pirmais ieraksts pēc vairāk nekā desmit gadus ilga pārtraukuma.

Rouzs pastāstīja jaunumus, uzstājoties Edija Tranka radio šovā Ņujorkā.

Kad viņam jautāts, kad gaidītais ieraksts nonāks veikalu plauktos, dziedātājs sacīja: "Kaut kad šoruden vai rudens beigās. Tas iznāks šogad."

Parasti izvairīgais mūziķis piekrita sniegt radio interviju, kad viens no šova vadītājiem - bijušais "Skid Row" dziedātājs Sebastians Bahs - piezvanīja viņam tiešajā ēterā un iztraucējot "Guns ''N'' Roses" mēģinājumu, lai uzaicinātu viņu uz šovu.

Februārī četras dziesmas no "Chinese Democracy" pretlikumīgi nonāca internetā lejupielādei, un daudzi sajūsmināti fani nosūtīja tās arī radiostacijām.

Zinātāji teic, ka dziesmas "Better", "''There Was A Time", "Estranged" un "''IRS" atšķiroties no Rouza tradicionālā rokmūzikas stila.

Pēdējais "Guns N'' Roses" kaverversiju ieraksts "The Spagetti Incident" iznāca 1993.gadā, bet oriģinālo dziesmu albums nav izlaists kopš 1991.gada "Use Your Illusion I" un "Use Your Illusion II".

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu