Mārtiņa Sirmā grāmata "Sirmā Latvija"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

TV raidījuma "Sirmā ēdienkaratē" vadītāja un pavāra Mārtiņa Sirmā grāmata "Sirmā Latvija" piedzīvojusi atkārtotu izdevumu.

Tam apstiprinājumu var rast arī Mārtiņa Sirmā sajūtu pavārgrāmatas „Sirmā Latvija” popularitātē un paša autora ievadvārdos: „Es un 13 mani draugi šo vasaru pavadījām ceļā. Gribējām iepazīt Latviju. Caur vēderu. Un tieši tad tas notika. Es iemīlējos tā, ka gandrīz vai galvu pazaudēju. Iemīlējos Latvijā.” Īsā laika posmā pati grāmata jau piedzīvo atkārtotu izdevumu.

„Sirmā Latvija. Sajūtu pavārgrāmata” tapusi, pagājušo vasaru Mārtiņam Sirmajam kopā ar draugu un domubiedru grupu dodoties ceļojumā pa dažādiem Latvijas novadiem un no dabas dāvātiem labumiem gatavojot katrai vietai atbilstošus ēdienus. Kurzemes piekrastē tās bijušas zivis, Latgalē – medījumi, citviet – cūkupupas un kāļi vai meža avenes un mellenes, pat Mazsalacas strausu olas vai uz lauka plūkti patisoni un kukurūza. Apkopotas grāmatā, jaunās receptes, tapušie attēli un piedzīvotā sirsnība, dzīvesprieks un viesmīlība, kas pavadīja katra ēdiena radīšanu, piedāvā lasītājiem praksē pārbaudītas idejas ēšanas svētkos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu