Lūize Begšeiva "Glamour"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lūize Begšeiva ir mūsdienu britu literatūras princese, kas valdzina lasītājus ar spožu romantikas, smieklu, ironijas un kaislīgu emociju savijumu vārda mākslā.

Mūsdienīgo dzīvīga humora un biznesa kaislību piesātināto darbu vidū, kas iekarojuši pasaules mēroga atzinību un tulkoti jau vienpadsmit valodās, Latvijā iznāk viņas septītais romāns. Vispazīstamākie Begšeivas darbi ir „Karaliskās puķes”, „Augšupceļš”, „Karjeristes”, „Pirmdienas bērns” un „Veneras skaudība”.

Privātskolā satiekas trīs jaunietes, kas, būdamas izcilas un vienlaikus izstumtās, nodibina patiesu draudzību. Viņu kopīgajiem sapņiem nav ilgs mūžs – visām trim nākas piedzīvot skarbus dzīves triecienus, zaudējot gandrīz visu. Tomēr brīdis, kad viņām izdodas apvienot spēkus, lai nodibinātu izmeklētu iepirkšanās centru „Glamour”, ir visa pārdzīvotā vērts. Tas ir kā izcilas gaumes un vislabāko sapņu apvienojums. Pavisam negaidot viņu kopīgais lolojums rada tādas plaisas attiecībās, ka agrākās draudzenes un biznesa partneres kļūst par visļaunākajām ienaidniecēm...

No angļu valodas tulkojusi Liāna Niedra.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu