ASV valda "Nezūdošais ļaunums" (15)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šonedēļ salīdzinoši klusajā Ziemeļamerikas skatītāko filmu topā iezagusies populārās video spēles "Resident Evil" kārtējā ekranizācija "Nezūdošais ļaunums: Dzīve pēc nāves" (Resident Evil: Afterlife), ziņo ārzemju prese.

Jaunā režisora Pola Andersona (Paul W.S. Anderson) filma ar aktrisi Milu Jovoviču (Milla Jovovich) galvenajā lomā arīdzan (līdzīgi kā daudzas filmas pēdējā laikā) tapusi ar 3D tehnoloģijām un pirmajā nedēļā spējusi nopelnīt 27,7 miljonus dolāru, nostumjot no 1.vietas režisora Antona Korbijna (Anton Corbijn) trilleri ar Džordžu Klūniju (George Clooney) titullomā "The American" (Amerikānis).

"Nezūdošo ļaunumu" ASV un Kanādā demonstrē gan ierastajā, gan plaši reklamētajā 3D formātā (filma uzņemta, izmantojot 3D kameras, nevis formatējot jau uzņemtu materiālu). No visiem aptuveni 4700 ekrāniem, uz kuriem filma tiek demonstrēta, 2203 ir 3D ekrāni, no kuriem 141 ir IMAX 3D formātā.

Kopumā šī nedēļa ir izcēlusies ar viszemākajiem ienākumiem šogad.

Ieņēmumi nedēļas nogalē bijuši par 13% zemāki nekā tajā pašā laikā pirms gada.

"Sony Pictures" trilleris "Takers", kurā vienu no galvenajām lomām spēlē skandalozais amerikāņu reperis T.I. jeb īstajā vārdā Klifords Hariss ar nieka 6,1 miljonu spējis saglabāt 2.vietu, savukārt Korbijna "Amerikānis" noslīdējis uz 3.vietu (5,9 miljoni).

Jaunnedēļ kinoteātros tiek oficiāli atklāta jaunā rudens sezona un pirmizrādes piedzīvos tādas jaunas filmas kā Bena Afleka (Ben Affleck) "oskaru" ambīcija "The Town", "Zombieland" zvaigznes Emmas Stounas (Emma Stone) romantiskā komēdija "Easy A" (skat.video) un "One Hour Photo" režisora Marka Romaneka (Mark Romanek) jaunā antiutopija "Never Let Me Go" (skat. video) ar Keiru Naitliju (Keira Knightley) galvenajā lomā.

Top10

1. "Resident Evil: Afterlife 3D" $27.7 milj.

2. "Takers" $6.1 milj.

3. "The American" $5.9 milj.

4. "Machete" $4.2 milj.

5. "Going the Distance" $3.8 milj.

6. "The Other Guys" $3.6 milj.

7. "The Last Exorcism" $3.5 milj.

8. "The Expendables" $3.3 milj.

9. "Inception" $3 milj.

10. "Eat Pray Love" $2.9 milj.

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu