Ādas mitrināšana “no iekšpuses”

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr Photostream

Ādas skaistums lielā mērā ir atkarīgs no ūdens daudzuma tās šūnās. Vislabākais ādas mitrināšanas veids ir nevis bieza sejas krēma kārta, bet gan pietiekams šķidruma daudzums ikdienas uzturā.

1. Filtrēts ūdens. Atkarībā no dzīves vietas un no kurienes nāk krāna ūdens, tas var nebūt pietiekami tīrs. Tādēļ ir ieteicams dzert parastu filtrētu krāna ūdeni, lai uzņemtu šķidrumu, tai pašā laikā izvairoties no dažādām ķīmiskām vielām, kas var atrasties, piemēram, pudeļu minerālūdens sastāvā. Pārnēsājot filtrētu ūdeni, to ieteicams turēt nevis plastmasas, bet stikla traukos vai termosos.

2. Tēja, nevis kafija. Zaļā, melnā un baltā tēja ir ieteicamas, jo satur daudz antioksidantu. Zāļu tējās to ir mazāk, taču tām ir ļoti pozitīva ietekme uz dažādiem iekšējiem orgāniem.

3. Svaigi spiestas dārzeņu sulas. Tās ne tikai nodrošinās nepieciešamo šķidruma daudzumu, bet arī apgādās organismu ar vitamīniem un stiprinās imunitāti.

4. Svaigi spiestas augļu sulas satur vairāk cukura nekā dārzeņu sulas. Tādēļ, ja ir nepieciešams samazināt uzņemto kaloriju skaitu, augļu sulu atšķaidi ar tīru ūdeni.

Svaigi spiestas augļu un dārzeņu sulas ir īpaši ieteicamas, lai uzlabotu ādas stāvokli. Tās ievērojami uzlabo ādas krāsu, mitrina ādu, darot to elastīgāku un svaigāku, atbrīvo no brīvajiem radikāļiem, kas ir galvenais grumbu rašanās cēlonis, apgādā ādu ar vitamīniem un palīdz cīnīties ar pinnēm.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu