Riana nespēka dēļ atceļ vēl vienu koncertu Zviedrijā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Popzvaigzne Riana nespēka un pārguruma dēļ atcēlusi vēl vienu koncertu Zviedrijā, vēsta laikraksts "Daily Mail". Kā jau ziņots, popzvaigzne gripas dēļ pirmdienas vakarā nogādāta slimnīcā Zviedrijā, kā dēļ tika atcelts dziedātājas koncerts Malmē.

Riana savā tvitera blogā bija ievietojusi fotogrāfiju, kur redzama viņas roka ar intravenozo sistēmu, kā arī atvainojusies faniem par atcelto koncertu.

"Es ļoti atvainojos visiem, kas nāca uz manu šovu Malmē, Zviedrijā. Es ļoti gaidīju šo uzstāšanos. Tas būtu bijis lieliski... Daudz labāk nekā slimot ar gripu. Es esmu patiešām vīlusies, ka nevaru tur būt," rakstīja Riana.

Otrdien dziedātāja varēja atstāt slimnīcu un vakarā sniedza ieplānoto koncertu Stokholmā, taču trešdien ieplānotais koncerts Stokholmā atcelts.

Dziedātāja pēc otrdienas koncerta jutusies ļoti slikti, un trešdien pēc konsultēšanās ar ārstu nolemts, ka otro Stokholmas koncertu vajadzētu atcelt.

"Viņa bija ļoti slima. Viņa teju varēja nostāvēt kājās.

Viņa mēģināja saņemties, lai uzstātos, bet tomēr to nespēja,"

sacīja avoti no dziedātājas komandas.

Riana un viņas komanda nolēma konsultēties ar ārstu, kas "viņai sacīja, ka būtu ļoti muļķīgi mēģināt uzstāties un ka viņa tādā veidā nopietni apdraudētu savu veselību".

Paziņojums par Rianas koncerta atcelšanu tika izplatīts stundu pirms paredzētās uzstāšanās, kad koncertzālē jau bija sapulcējušies daudzi skatītāji. Koncerta rīkotāji "Live Nation" piedāvājuši atmaksāt naudu par visām pārdotajām biļetēm, kā arī mēģinās noorganizēt Rianas abus atceltos koncertus citā reizē.

Riana pašlaik devusies koncertturnejā Eiropā, kas seko viņas piektā studijas albuma "Loud" iznākšanai. Jaunā albuma koncerturneja sākās jūnijā Baltimorā, bet noslēgums paredzēts decembrī Londonā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu