K-1 cīkstonis Gluhovs novembrī startēs Rīgā (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

13. novembrī ''Arēnā Rīga'' šogad pirmo un vienīgo cīņu Latvijā savu līdzjutēju priekšā aizvadīs Latvijas vistitulētākais K-1 cīkstonis Konstantīns Gluhovs. Viņa pretinieks būs sportists no Tanzānijas - Avadhs Tamims, TVNET informē sportista pārstāvji.

Gluhovs ir Latvijas vistitulētākais K-1 smagsvars. Šogad viņš aizvadījis ļoti veiksmīgu starptautisko sezonu, uzvarot Stambulā (Turcija) notiekošajā turnīrā ''K-1 Grand Prix selection tournament'', kas latviešu sportistam dod ļoti lielas cerības šogad startēt kādā no ''K-1 Grand Prix Final 16''  etapiem.

Kopumā Gluhovs šogad aizvadījis četrus mačus, no kuriem trijos izcīnījis uzvaras.

Savukārt Avadhs Tamims (11-2, 6 KO) ir Tanzānijas Apvienotās Republikas sportists, kurš šobrīd dzīvo un trenējas Zviedrijā. Viņa pamatdisciplīna ir bokss.

Tamims K-1 ir aizvadījis tikai divas cīņas, vienā no tām gūstot uzvaru. Tomēr tanzānieti nevar novērtēt par zemu, jo viņam ir ļoti liela pieredze profesionālajā boksā.

Boksa ringā Tamims aizadījis trīspadsmit cīņas, no kurā tikai divās tas cietis neveiksmes. Pagaidām pēdējo dueli Tanzānijas bokseris aizvadīja šā gada februārī pret Uzbekistānas sportistu Timuru Ibragimovu (29-2, 16 KO), kad sportisti sacentās par vakanto IBA čempiona jostu. Šajā dūru cīņā pārāks izrādījās Ibragimovs.

Gluhova – Tamima duelis notiks 13. novembrī ''Arēnā Rīga'' cīņu šova ''WFCA Fight Arena: Latvia vs. Russia'' ietvaros.

Šajā pasākumā ringā kāps arī citas pašmāju spēka sporta zvaigznes kā, piemēram, Mareks Lavrinovičs, Igors Gončarovs, Raivis Vidzis, Andrejs Barabanovs, Kristaps Zīle, Mārtiņš Kukulis, Edgars Skrīvers u.c.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu