"Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas" pamet Suvorova un Lemežis (47)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šis šova raidījums neiegāja vēsturē ar otra "milža" – Ulda Marhilēviča – atrādīšanos TV auditorijai alkohola reibumā (atminēsimies Nika Matvejeva iepriekšējās reizes iznācienu), taču daži "augstie punkti" tomēr bija.

Mācītāja atrunas

Īpaši interesanti šoreiz bija pavērot žūrijas komentāriem atvēlēto sadaļu. Par kritizētāju priekšsēdētāju mēs noteikti ieceltu Ufo (vēl žūrijā bija allaž atraktīvais aktieris Andris Bērziņš, ļoti nopietni muzikāla priekšnesuma vērtēšanu uztverošais Dailes Zigis un skolotājas stilā komentārus izsakošā operdīva Kristīne Zadovska), kurš ar neslēptu ironiju teica visu vai vismaz lielu daļu no tā, ko domā, tai pašā laikā gandrīz visiem liekot augstāko atzīmi.

Atbalstīt kolēģi Mārtiņu Burki-Burkevicu bija ieradušies arī kolēģi mācītāji
Atbalstīt kolēģi Mārtiņu Burki-Burkevicu bija ieradušies arī kolēģi mācītāji Foto: TV3
"Kad tu viņai noņēmi to banti, es jau gaidīju, kas nu būs, bet būtu jocīgi, ja jūs uz tā soliņa, visu priekšā..."

Negodīgs sadalījums

Ar muzikāli kvalitatīvu sniegumu izcēlās vēl divi mūziķes-aktiera pāri: Olga Rajecka un Varis Vētra un Vineta Elksne un Artis Robežnieks. Pēdējiem padevās līdzīgi brodvejisks priekšnesums kā Veronikai ar Martu, tikai iztiekot bez papildu aksesuāriem uz skatuves, bet Olga ar Vari savukārt demonstrēja negaidīti dzīvu, nesamākslotu sadziedāšanos-saspēlēšanos, kas noteikti patīkami ieblieza pa pieri auditorijai pēc 40.

Pārējie pāri ar muzikālu kvalitāti izcēlās mazāk, bet tas skaidrojams arī ar diezgan negodīgo sadalījumu, jo aktierus, ņemot vērā viņu profesijas nianses, šova kontekstā tomēr arī var pieskaitīt dziedātājiem, ko neteiksi par mācītājiem, policistiem, hokeja dakteriem... Mācītājs dziedāšanā progresē ar katru reizi (līdz patiesai kvalitātei gan vēl ir ceļš ejams), bet pārējiem līdz ar to nākas izlīdzēties ar šovu, kas novērstu uzmanību no muzikālā snieguma.

Aivara Brīzes jaunais ampluā
Aivara Brīzes jaunais ampluā Foto: TV3

Desmitnieku par šovu gan no mums, gan no Ufo ("Pie velna visu to roku, dari šito!") izpelnījās Aivars Brīze kopā ar Andru Strauss, parādoties uz skatuves klaunu tērpos un (ne)ģīmjos. Tāpat respektējām operdīvas Evitas Zālītes uzdrīkstēšanos kāpt uz skatuves hokejista formā (Jānis Kvēps šoreiz bija pārtapis par tiesnesi). Ne tik ļoti uzrunāja banālais laucinieku-latgoļu joks Aijas Dzērves un Ata Auzāna izpildījumā, bet pavisam pliekani šoreiz izskatījās policijas lēdija Linda Neimane-Zobena un Viktors Zemgals, kuri atgādināja ne pārāk izdevušos versiju par filmas “Jaukā sieviete” varoņiem un dziedāja, kāds pārsteigums, "Eolikas" dziesmu.

Uldis Marhilēvičs to komentēja sekojoši:

"Es tiešām novērtēju Viktora spēju nedēļas laikā iemācīties jaunu, skaistu dziesmu...")

Ārpus mūsu saprašanas jau no paša sākuma bija Jolandas Suvorovas piedalīšanās šovā, jo nekādi nespējam izprast, par ko īsti jāsmejas, bet, ja nav jāsmejas, tad ko šī tā saucamā aktrise šovā vispār dara? Nu jau darīja, jo žūrijas un skatītāju balsojums lika Jolandai un Jānim šovu pamest.

Komentāri (47)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu