Televīzijas seja Anna Rozīte apmeklē pasākumu kopā ar meitu Emīliju (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Baiba Gāliņa

Televīzijas seja Anna Rozīte 22.oktobra pēcpusdienā kopā ar meitu Emīliju apmeklēja tradicionālās Mājlietu labdarības dienas, kuru ietvaros ziedoja bērnu krēsliņu. Šis bija viens no retajiem pasākumiem, uz kuru Anna līdzi ņēma meitu.

Anna Rozīte akcijas ietvaros ziedoja gultasveļu, kuru iegādājās pati sev, bet diemžēl sieviete kļūdījās ar izmēru un gultasveļa visu laiku stāvēja skapī, gaidot īsto mirkli, lai tiktu pie saviem īstajiem saimniekiem.

«Otra lieta, kuru piedāvājām akcijā, ir Emīlijas krēsliņš, kurš jau lēnām sāk kļūt par mazu, tāpēc mums ar Emīliju ir prieks, ka tas tālāk kalpos kādam citam mazulim,» nosaka Anna.

Anna priecājas, ka arī meitiņa iesaistījās akcijā un palīdzēja izvēlēties lietu, kuru nodot tālāk kādam citam, iesaistīties labajos darbos nekad nav par agru.

Parasti gan Emīlija nedodas mammai līdzi uz pasākumiem, šis bija viens no izņēmumiem. Anna uzskata, ka lielākā daļa pasākumu nav domāti bērniem, un tāpēc nevēlas viņu mocīt, ņemot līdzi uz pasākumiem.

Ilgi gan Anna neuzkavējās pasākumā, jo ārā bija auksts un mazā Emīlija vēlējās doties pusdienās.

«Ar rudens drēgnumu nekā īpaši necīnos, nedzeru speciāli tējas vai papildu vitamīnus. Mans noslēpums kā uzvarēt drēgnumu slēpjas aktīvā dzīvesveidā, jo tad nav īsti laika pamanīt, ka rudens ir drēgns, bet skaists gan, dievinu vērot, kā lapas maina krāsu,» smaida Anna.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu